Πληροφορίες για το Crackdown 3

To Crackdown 3 έχει προκαλέσει πάταγο με την ανακοίνωσή του και το πρώτο trailer που είδαμε μετά από έναν χρόνο στην Gamescom 2015 και οι πληροφορίες δεν σταματούν για το πόνημα της Reagent.

Όπως μάθαμε λοιπόν, στο Crackdown 3 ο παίκτης θα μπορεί να καταστρέφει το περιβάλλον προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Αλλά ένα feature το οποίο δεν γνωρίζαμε και αυτό είναι που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι στο multiplayer mode θα μπορεί κανείς να καταστρέψει περισσότερα πράγματα από το περιβάλλον του παιχνιδιού παρά στο campaign mode. Και ο λόγος πίσω από αυτό, είναι ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί cloud, το οποίο επεκτείνει σε άλλους ορίζοντες την εμπειρία του παιχνιδιού. Όχι το ότι στο campaign mode δεν θα μπορείς να καταστρέψεις διάφορα κτήρια ή δρόμους, αλλά θα δοθεί προτεραιότητα σε άλλες δραστηριότητες παρά στην καταστροφή του περιβάλλοντος, που θα αποτελεί ένα κυρίαρχο συστατικό του multiplayer mode.

Πολλοί χαρακτηρίζουν ως ρίσκο την κίνηση της Microsoft, ενώ άλλοι θεωρούν ότι φέρνει κάτι καινούργιο σε έναν ” φτωχό από νέες ιδέες” gaming κόσμο. Το Crackdown 3 θα κυκλοφορήσει το 2016 αποκλειστικά για το XBOX One. Δείτε gameplay από το παιχνίδι παρακάτω και πείτε μας την άποψή σας.