Πληροφορίες για το Adventure Musical με το όνομα Chorus

ενδιαφέρων!

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το Summerfall Studios, το νέο Studio που εργάζεται ο David Gaider, ο συγγραφέας – το μυαλό πίσω από το Dragon Age της BioWare. Χθες είχαμε τα αποκαλυπτήρια του πρώτου τους παιχνιδιού που έρχεται ως ένα Adventure Musical με το όνομα Chorus.

To Chorus θα έχει έμφαση στους χαρακτήρες και για αυτό διάφορα πασίγνωστα ονόματα του χώρου των Voice Actors θα δανείσουν τις φωνές τους όπως η Laura Bailey και ο Troy Baker.

Ποιο θα είναι όμως το Setting του Chorus? Σαν Adventure Musical θα έχει δύο πτυχές, αυτή της αφήγησης – adventure και αυτή του interactive musical. Στο κομμάτι της ιστορίας το Cοncept είναι το εξής: Τι θα έκανες αν στο διαμερισμά σου ερχόταν ο νέος τραγουδιστής της μπαντας σου ετοιμοθάνατος και σου μετέφερε τις μαγικές δυνάμεις του; Η πρωταγωνιστριά μας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να αποδείξει την αθωοτητά της στη μυστική τάξη των όντων με το όνομα Chorus.

Φυσικά και το Gameplay θα έχει μέσα αφήγηση a la Dragon Age ενώ με το τραγούδι μας (που θα έχει μαγικές ιδιότητες) θα μπρούμε για παράδειγμα να πείσουμε κάποιον να ομολογήσει. Στόχος είναι να υπάρχουν διάφορα Traits ως Abilities και διάφοροι χαρακτήρες να αλληλεπιδράσουμε.

Το Chorus ζητά χρηματοδότηση και για αυτό βρίσκεται στο Fig. Θα κυκλοφορήσει για PC αρχικά (τη μεγαλύτερη αγορά δηλαδή) και εφόσον τα πάει καλά θα έρθει και στις υπόλοιπες κονσόλες. Θα το παρακολουθούμε με ενδιαφέρον.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Ανακοινώθηκαν τα Games With Gold του μήνα Φεβρουαρίου