Πληροφορίες για την ιστορία του Assassin’s Creed Syndicate

Ολοένα και πιο κοντά είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Syndicate και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες φαίνεται να αποκαλύπτονται σταδιακά για το τι θα δούμε μέσα στο παιχνίδι. Το πράγμα μάλιστα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, αφού όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό το Syndicate δεν θα περιλαμβάνει multiplayer, αλλά μόνο το single player campaign. Έτσι, λοιπόν, η Ubisoft έχει να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις των fans, χωρίς βέβαια να μας χαλάσει την ιστορία.

Σε ένα Q&A λοιπόν, εκπρόσωποι της Ubisoft, ρωτήθηκαν για το αν θα υπάρχει modern day story. Όπως ξέρουμε από το πρώτο παιχνίδι του Franchise μέχρι και το Assassin’s Creed 3, ελέγχαμε τον Desmond Miles. Έπειτα, ήμασταν εργάτες στην Abstergo, όμως από κει και μετά η Ubisoft το παράτησε και έδειχνε μόνο αμυδρά cutscenes. Ωστόσο, φέτος αναφέρει ότι θα έχουμε μια έντονη εμπειρία από modern day story, αλλά δεν μας έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, προκειμένου να μην μας χαλάσει το story. Επίσης, άλλο ένα ενδιαφέρον πράγμα που μάθαμε είναι ότι θα υπάρχει σύνδεση του παιχνιδιού με έναν από τους προηγούμενους Assassins, τον Edward Kenway, τον πειρατή δολοφόνο και τον παππού του Connor από το Assassin’s Creed 3.Φυσικά δεν θα υπάρχει αυτός εκεί ( αφού την εποχή του παιχνιδιού είναι φυσικά νεκρός) αλλά θα μπορούμε να δούμε το σπίτι του στο Λονδίνο. Θα συμβούν και άλλα πράγματα, όμως πάλι η Ubisoft μας τα κρύβει και πολύ καλά κάνει.

2864033-assassins_creed_syndicate_cart_race

BONUS: Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και η λίστα με achievements/trophies του παιχνιδιού και ένα από τα achievements ονομάζεται The War at Home. Υποδηλώνει άραγε ότι θα έχουμε να κάνουμε με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο παιχνίδι; Θα το μάθουμε σύντομα

Αυτές οι πληροφορίες μόνο αμείωτο δεν μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον για το επερχόμενο Assassin’s Creed: Syndicate που θα κυκλοφορήσει για PS4, XBOX One & PC στις 23 Οκτωβρίου. Εσας ποια είναι η άποψή σας για το παιχίδι; Μοιραστείτε την μαζί μας στα σχόλια από κάτω.