PlayStation Meeting: Τι περιμένουμε να δούμε λίγες ώρες πριν την έναρξή του (PS4 Neo, PS4 Slim, PSVR κ.α.)

Το PlayStation Meeting απέχει κάποιες ώρες μακρυά και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από το gaming κοινό. Συγκεκριμένα, η έναρξή του είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 22:00. Μάλιστα, στο κάτω μέρος του άρθρου θα βρείτε και τον αντίστοιχο Player για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί παρέα το event.


Στα του περιεχομένου τώρα του event, σύμφωνα και με τις προόσφατες διαρροές του PS4 Slim, αναμένεται η ανακοινωσή του και η άμεση κυκλοφορία του. Δεν είναι απίθανο οι κυκλοφορία της μικρότερης και φθηνότερης κονσόλας PS4 να ξεκινήσει τα επόμενα 24ωρα. Από εκεί και πέρα, ίσως παρουσιαστούν κάποια bundles μαζί με την κονσόλα ακόμα και πακετάκι της Slim κονσόλας με το PlayStation VR ως μία ένδειξη του χαμηλότερου κόστος που θα απαιτηθεί από έναν χρήστη για να εισέλθει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

ps4-slim-eurogamer

Το μεγάλο “χαρτί” της βραδιάς αποτελεί βέβαια το PS4 Neo ή όπως αλλιώς αποφασίσουν να ονομάσουν το νέο premium PS4. Λογικά πέρα από την ανακοίνωση του και ανακοίνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του θα έχουμε και αποκάλυψη της κονσόλας εξωτερικά. Ημερομηνία κυκλοφορίας είναι επίσης πολύ πιθανό να ενημερωθούμε. Ακόμη, περιμένω να δούμε συγκρίσεις παιχνιδιών μεταξύ PS4 και PS4 Neo, όπως για παράδειγμα Uncharted 4 και με ποια διαφορά “τρέχει” στο νέο hardware, αλλά να δούμε και γενικότερα βελτιωμένα παιχνίδια που είδαμε σε αυτή τη γενιά, όπως για παράδειγμα το Rise of the Tomb Raider, που και ξεκλείδωτα fps διαθέτει και θα ήταν ένα καλό “χτύπημα” στον αιώνιο αντίπαλο.

ps4-controller-wallpaper-1

Με σιγουριά θα έλεγα πάντως ότι περιμένουμε να δούμε αρκετό περιεχόμενο από PlayStation VR. Υποθέτω πως οποιαδήποτε μεγάλη ανακοίνωση, είτε ενός PS4 Neo είτε ενός PS4 Slim θα συνοδεύεται από το PlayStation VR, τόσο σε πακέτα bundles που αναμένεται να κυκλοφορήσουν όσο και από παρουσίασης τίτλων.

playstation-project-morpheus-vr

Δεν αποκλείεται να λείψουν και εκπλήξεις όσον αφορά τίτλους παιχνιδιών. Ήδη γνωρίζουμε για remake του Crash Bandicoot αλλά δεν έχουμε δει οπτικά κάτι. Υπάρχουν φήμες για HD έκδοση του Red Dead Redemption, γιατί όχι και ενός sequel. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείω το γεγονός να δούμε περισσότερο God of War, που εντυπωσίασε όσο λίγα στη περασμένη E3 ενώ ο “δικός τους” πλέον Hideo Kojima ίσως κάνει ξανά την επανεμφανισή του με νέο περιεχόμενο από το Death Stranding.

Όπως και να ‘χει η Sony έχει πολλά “καρπούζια να χωρέσει κάτω από τη μασχάλη της” και η πιθανότατα να αφήσει κάποιο από αυτά για μελλοντική ανακοίνωση δεν είναι απίθανο. Λίγες ώρες μείνανε προκειμένου να μάθουμε με κάθε επισημότητα τι μας επιφυλάσσει το PlayStation Meeting (7/9, 22:00). Ακολουθεί ο Player όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε live το event.

Εσείς τί πιστεύετε ότι θα δούμε εν τέλει και τί όχι; Αφήστε το σχόλιό σας με την άποψή σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

  1. Σίγουρο θεωρείτε πλέον πως θα παρουσιαστεί το PS4 Slim. Απο εκεί και πέρα ίσως είναι καιρός να παρουσιαστούν επίσημα τα χαρακτηριστικά του NEO αλλά για να δείξουν για το πως θα είναι η κονσόλα το βλέπω λίγο δύσκολο. Από πλευράς Παιχνιδιών Πιστεύω να έχουμε κανενα gameplay video από το Death Stranding. Μπορεί να έχουμε και καμία ανακοίνωση εκπληξη ως προς την αναβίωση ίσως και αλλων καλων παιχνιδιων της Sony (Spyro the Dragon Κλπ κλπ) Who know’s

More Stories
[Φήμες]: Αυτά είναι τα specs του Honor Note 10