Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

PlayStation Magazine: Σχεδόν 4.000 τίτλοι του PS4 θα τρέχουν στο PS5 από την πρώτη μέρα

Μέσω Backwards Compatibility και με καλύτερη απόδοση

Στο PlayStation Magazine UK του Μαΐου 2020 αποκαλύφθηκε ότι διαθέτει αφιέρωμα για την επόμενη γενιά κονσολών και συγκεκριμένα για το PS5 και όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε στη στήλη «What’s in the box» αναφέρεται συγκεκριμένα και στο Backwards Compatibility της κονσόλας, δηλαδή στη δυνατότητα να παίζει τίτλους του PS4. Η αλήθεια είναι πως η ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών πριν λίγες ημέρες από τον αρχιτέκτονα του PS5, Mark Cerny, είχε δημιουργήσει ασάφειες σχετικά με τους πόσους τίτλους του PS4 θα είναι διαθέσιμοι στο PS5 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας αλλά φαίνεται πως το PlayStation Magazine ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Συγκεκριμένα λοιπόν αναφέρει ότι σχεδόν 4.000 τίτλοι του PS4 θα τρέχουν στο PS5 από την πρώτη μέρα με υψηλότερες αναλύσεις και υψηλότερα καρέ το δευτερόλεπτο (frames per second – fps – frame rates).

Δεν είναι κρυφή επιθυμία της πλειοψηφίας των παικτών ότι θα επιθυμούσε το Backwards Compatibility να επεκτεινόταν και σε παλαιότερες κονσόλες του PlayStation αλλά τουλάχιστον η δυνατότητα το PS5 να τρέχει τα περισσότερα παιχνίδια του PS4 από τη πρώτη μέρα και με καλύτερη απόδοση είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

(Υπάρχει screenshot από το περιοδικό που για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας δεν μπορούμε και επιλέγουμε να μην δημοσιοποιήσουμε, μπορείτε όμως να αποκτήσετε το τεύχος εδώ)

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!