Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

PlayStation Dev: Το PlayStation έχει κι άλλες εκπλήξεις εκτός του God of War Ragnarok φέτος (Φώτο)

Ανακοινώστε τα πιά!

Το Gran Turismo 7 κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και το PlayStation ολοκλήρωσε τις μεγάλες first party κυκλοφορίες του για φέτος, τουλάχιστον από αυτές που γνωρίζαμε πότε ακριβώς θα έρθουν. Φυσικά γνωρίζουμε ότι το God of War Ragnarok θα έρθει πιθανότατα και εκτός απροόπτου μέσα στο 2022 αλλά δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Κι εφόσον δεν έχουμε επίσημες ανακοινώσεις ακόμα για το 2022 είναι λογικό να πιανόμαστε από δηλώσεις όπως σήμερα, του Visual Arts dev των PlayStation Studios, Robert Morrison, ο οποίος προκάλεσε μία ελεγχόμενη αναστάτωση αναφέροντας το τελευταίο διάστημα στο Twitter πως η Sony και το PlayStation σχεδιάζουν μεγάλες εκπλήξεις για φέτος και διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στο God of War Ragnarok αλλά σε κάτι που βρίσκεται σε ανάπτυξη τα τελευταία 3-5 χρόνια και είναι αντίστοιχου βεληνεκούς (αντίστοιχα cool αναφέρει χαρακτηριστικά).

Για να δούμε τι μας ετοιμάζει το PlayStation αν και πιθανολογώ πως στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα έχουμε κάποιο PlayStation Showcase με δυνατές ανακοινώσεις.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή