Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

PlayerUnknown’s Battlegrounds Version 1.0 | Επίσημη Κυκλοφορία

Χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας, η μεγαλύτερη επιτυχία στον χώρο του gaming για το 2017 ηχεί στο όνομα PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Παρά το γεγονός ότι τόσο καιρό το παιχνίδι βρισκόταν σε early-access mode(με πολλά, ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ προβλήματα) κατάφερε να πουλήσει πάνω από 25 εκ. αντίτυπα στο  PC. H η μεγάλη αυτή επιτυχία ακολούθησε με την κυκλοφορία του στο Xbox One όπου κατάφερε να πουλήσει 1 εκ. αντίτυπα σε μόλις 48 ώρες.

Πλέον, μετά από τόσο καιρό και ατελείωτα patches, το PlayerUnknown’s Battlegrounds αφήνει πίσω το early access και επίσημα θεωρείται ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Μετά από ένα πολύωρο maintenance η έκδοση 1.0 για το PC ανακοινώθηκε μέσα από τα social media του παιχνιδιού και του δημιουργού του, Brendan Greene, a.k.a. PlayerUnknown.

Τί να περιμένουν λοιπόν οι παίχτες από το Battlegrounds Version 1.0? Αρχικά οι μεγάλη αλλαγή παρατηρείται ο νέος χάρτης στην έρημο ονόματι Miramar, καθώς και νέα όπλα, νέα οχήματα, και η ιδιότητα του climb και vault πάνω από διάφορα εμπόδια. Επίσης έχουν γίνει μερικές αλλαγές στο red zone καθώς και στον μπλε κύκλο.

Πέρα από αυτά δεν φαίνονται άλλες αισθητικές αλλαγές. Μεγάλη διαφορά βέβαια παρατηρείται στο performance του παιχνιδιού όπου πλέον μπορείτε να καταλάβετε και από μόνοι σας ότι το παιχνίδι τρέχει πιο ομαλά, με αισθητά υψηλότερα FPS και μία πολύ καλύτερη εμπειρία για το παίχτη. Μη ξεχάσουμε τις πολλές διορθώσεις που έχουν γίνει με τα προβλήματα των bugs και glitches. Γενικώς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο optimize του παιχνιδιού και πλέον το PUBG είναι ένα αξιοπρεπές και ολοκληρωμένο παιχνίδι.


Για την ιστορική αναδρομή αυτού του έπους, το PlayerUnknown’s Battlegrounds δημιουργήθηκε από τον Brendan “PlayerUnknown” Greene. Η πρώτη εκδοχή του παιχνιδιού εμφανίστηκε στο γνωστό παιχνίδι Arma 2 ως mod ονόματι DayZ: Battle Royale το οποίο ήταν επηρεασμένο από την ομώνυμη ταινία, Battle Royale. Γενικώς το PUBG έγινε τόσο γνωστό για πολλούς λόγους, ένας εκ των των οποίων είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών που δίνει στους παίχτες. Χάρης αυτού, το παιχνίδι έγινε υπερβολικά γνωστό μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα Twitch και κατέκτησε αμέσως μία θέση στα esports world. Το PUBG έχει γίνει πλέον μέρος επιρροής για πολλά άλλα παιχνίδια όπως το battle royale mode Grand Theft Auto: Online το Fortnite και το νέο PUBG-like mode στο Counter Strike Go.


Να φανταστώ είστε και εσείς ένας από τους αμέτρητους παίχτες του PUBG. Αν όχι, είανι η κατάλληλη ευκαιρία να το ξανασκεφτείτε!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!