Η PlatinumGames εξηγεί γιατί το Bayonetta 3 έλειπε από την E3

Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα

Το Bayonetta 3 ήταν μια από τις πιο αξιοσημείωτες απουσίες από την E3 της Nintendo. Αυτό μαζί με το Metroid Prime 4 δεν ήταν πιθανό να εμφανιστούν, αλλά οι οπαδοί ήταν αναμενόμενο να είναι λίγο λυπημένοι από την έλλειψη τους.

Παρά την μη εμφάνιση ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάσταση της εξέλιξης του παιχνιδιού. Οι άνθρωποι στο VGC μίλησαν με τον επικεφαλής Atsushi Inaba του στούντιο PlatinumGames στην E3, με το ερώτημα εάν οι φίλαθλοι θα πρέπει να ανησυχούν για την απουσία του.

Όχι, ανάπτυξη πραγματικά προχωράει αρκετά καλά. Παιχνίδια δεν ετοιμάζονται συνήθως σε ένα ή δύο χρόνια… χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι όλο. Τα πράγματα πάνε καλά και ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι το ζητούν. Δίνοντας ενημερώσεις για τα πάντα στην E3 δεν είναι η πιο έξυπνη στρατηγική δημοσίων σχέσεων για να ξεκινήσουμε. Έτσι απλώς και μόνο επειδή δεν το εμφανίζουμε εδώ δεν σημαίνει ότι δεν πηγαίνει καλά.

Στην πραγματικότητα, η μη εμφάνιση φαίνεται να είναι μια έξυπνη κίνηση σε αυτό το σημείο. Αντί να επικεντρωθεί στο να πάρει κάτι μη έτοιμο για την E3, ο Atsushi Inaba λέει ότι ο PlatinumGames έχει δουλέψει σκληρά για το ίδιο το παιχνίδι.

Θα είναι ένας τίτλος υψηλής ποιότητας και βάζουμε όλους μας το είναι σε αυτό.

Τι πιστεύετε για τους δύο τίτλους; Ανυπομονείτε να τους δείτε σύντομα; περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
iOS 8.1. To αναλύσαμε και είναι έτοιμο για εγκατάσταση.