Πιθανή παρουσίαση του Red Dead Redemption HD στο PlayStation Meeting

Υπήρχαν φήμες για μια κοινή εμφάνιση της Rockstar και της Sony την κατά την περιόδο της Ε3. Μια εμφάνιση που δεν “έκατσε”. Οι δύο εταιρίες αγαπάνε η μία την άλλη και μπορούμε να το δούμε ξεκάθαρα μέσα από τα παιχνίδια που έχει δώσει ως timed-exclusives καθώς και τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η Rockstar από τις εποχές του PS2.

playstation-meeting-september-2016-invite_1920.0

Νέες φήμες ήρθαν τώρα στο προσκήνιο όπου θέλουν κατά την διάρκεια παρουσίασης του PS4 Neo και του PS4 Slim επίσημα από την Sony στο PlayStation Meeting, να παρουσιάζετε και ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της Rockstar. To Red Dead Redemption. Μάλιστα οι φήμες μιλάνε για μία Remastered έκδοση του παιχνιδιού και όχι για κάποια συνέχεια, παρόλο που υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Οι φήμες θέλουν το παιχνίδι να κυκλοφορεί για PS4, Xbox One αλλά και PC. Πράγμα που οι χρήστες PC θέλουν πάρα πολύ. Περιμένουμε αγωνιοδώς λοιπόν το PlayStation Meeting στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τι γνώμη έχετε για την διαρροή; Τι θέλετε να δείτε εκείνη τη βραδιά; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Friday the 13th: The Game, έπιασε τον στόχο και μας παρουσιάζεται