Πίσω στις ρίζες του το Call of Duty

Καιρό τώρα ακούμε διάφορες φήμες πως το επερχόμενο Call of Duty θα κάνει αυτό που πολλοί από εμάς περιμένουμε χρόνια τώρα. Να επιστρέψει στις ρίζες του. Οι πρώτες αναφορές μάλιστα έγιναν πριν την κυκλοφορία του πρόσφατου Infinite Warfare, με πληροφορίες πως είναι πιθανό να διαδραματίζεται στο Βιετνάμ.

Η Activision λοιπόν, μέσω της ετήσιας αναφοράς εισοδήματος, ανακοίνωσε πως το φετινό Call of Duty (που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Sledgehammer Games) θα είναι πιο γνώριμο στους παλιούς fans της σειράς. Το μήνυμα της εταιρίας ήταν ξεκάθαρο (όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας) : επιστροφή στις ρίζες. Σίγουρα ένας λόγος για την παραπάνω κίνηση είναι η κατακραυγή του κοινού για την τεράστια αλλαγή της σειράς που άρχισε να παίρνει με το Black Ops II, αλλά και τα Dislikes στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για το Infinite Warfare.

cod2017act

Ενθουσιασμένη φαίνεται να είναι και η Sledgehammer Games, καθώς το παρακάτω tweet δείχνει πολλά υποσχόμενο! Άγνωστο παραμένει αν θα πρόκειται για ριζική επιστροφή σε κάποιον Παγκόσμιο Πόλεμο (ή το Βιετνάμ που αναφέρθηκε), ή αν θα έχουμε παραπλήσια εμπειρία με τα άκρως πετυχημένα Modern Warfare.

cod2017shg

Το επόμενο Call of Duty αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Εσείς θέλετε να δείτε ένα πιο γνώριμο Call of Duty;

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
League of Legends: Nέο κόμικ με πρωταγωνίστρια την Camille