Πιο φθηνό απ’ ότι περιμέναμε το Kena: Bridge of Spirits

Δυο εκδόσεις του παιχνιδιού

Με την Sony να είχε ανακοινώσει fix τιμή για τα exclusive της τα 80 ευρώ, η τιμή των 39,99 για το Kena:Bridge of Spirits είναι μια ανάσα για τους gamers και η ίδια με το να βγάζει τίτλους σε κατώτερης κλίμακας τιμής, δίνει την δυνατότητα  σε περισσότερους gamers να προσεγγίσουν τους νέους αυτούς τίτλους.

Το παιχνίδι μπορειτε ήδη να το προ παραγγείλετε από το PS Store στην Ελλάδα στην τιμή των 39,99€.Με την αγορά σας αυτή έχετε πρόσβαση και στις δυο εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5 αλλά και για PlayStation 4. Επίσης με 10 ευρώ παραπάνω έχετε πρόσβαση στην Digital Deluxe έκδοση οπου σας δίνει ένα digital soundtrack, ένα unique silver staff για την Kena και ένα golden Rot skin.

Στο State Of Play την περασμένη εβδομαδα είδαμε διάφορα πράγματα όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Οπότε σημειώστε τα ημερολόγια σας για τις 24 Αυγούστου 2021 για την περιπέτεια της Kena σε αυτόν τον πανέμορφο τίτλο.

Αμα δεν είδατε το State of Play παρακάτω θα βρείτε το Livestream που αναλύσαμε οσους τίτλους είδαμε μαζί και το Kena: Bridge of Spirits.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Standalone Kinect για PC