Busted.gr

Οι πιο αναμενόμενες Horror ταινίες μέσα στο 2018 [18+]

Οι πιο αναμενόμενες Horror ταινίες μέσα στο 2018 [18+]

Μέσα στο 2017 είχαμε πολλές και αναμενόμενες ταινίες και πολλές απόσπασαν θετικές κριτικές και άλλες κινήθηκαν στο μέτριο. Όμως μέσα στο 2018 έρχονται πολλές νέες ταινίες και εμείς είμαστε εδώ να δούμε μαζί τις πιο αναμενόμενες ταινίες Horror για αυτό το νέο έτος. Βέβαια προς αποφυγήν παρεξηγήσεων κάποιες ίσως άρχισαν να προβάλλονται στην χώρα μας αλλά εμείς θα σας τις παρουσιάσουμε εδώ συγκεντρωμένες στην στήλη μας. H κατάταξη των ταινιών είναι εντελώς τυχαία. 

Πάμε να δούμε εν συντομία τις αναμενόμενες αφίξεις.

1. Slender Man

Σκηνοθεσία:  Sylvain White

Πρωταγωνιστές: Joey King, Annalise Basso, Javier Botet

Πρώτη Προβολή: 17 Μαίου 2018

Το Slender Man μας εξιστορεί την τρομακτική εμπειρία αυτής της ψηλής περίεργης φιγούρας με τα πολύ μακρυά χέρια και το αποκρουστικό πρόσωπο, η οποία ευθύνεται για το κυνήγημα αλλά και τον εξαφανισμό μικρών παιδιών και εφήβων. Την παραγωγή της ταινίας την έχει αναλάβει η Sony Pictures Enternainment. 

Δείτε το trailer

2. Annihilation

Σκηνοθεσία: Alex Garland

Πρωταγωνιστές:  Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson

Πρώτη προβολή: 22 Φεβρουαρίου

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jeff VanderMee και επικεντρώνεται σε μια τετραμελή ομάδα επιστημόνων όπου μελετά την αποκλεισμένη και μυστηριώδη περιοχή “Αrea X”. Οι προηγούμενες αποστολές που είχαν προηγηθεί δεν έχουν επιστρέψει ποτέ αλλά και αυτοί που κατάφεραν δείχνουν να είναι στοιχειωμένοι από κάτι περίεργο και απόκοσμο.

Δείτε το Trailer

3. Winchester

Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων Poster

Σκηνοθεσία: Michael Spierig

Πρωταγωνιστές: Helen Mirren, Sarah Snook, Finn Scicluna-O’Prey

Πρώτη προβολή: 15 Φεβρουαρίου

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία και εξιστορεί τα γεγονότα που συνέβησαν στην έπαυλη των 160 δωματίων. Η Σάρα Γουίνστεστερ είναι εκατομμυριούχος κληρονόμος της φημισμένης εταιρείας κατασκευής όπλων Winchester Repeating Arms Company. H ίδια είχε αναπτύξει μια τρελή θεωρία πως όσοι είχαν σκοτωθεί από τα όπλα της εταιρείας Winchester είχαν καταραστεί την ίδια αλλά και την οικογένειά της. Προκειμένου να προστατευθεί άρχιζε η ίδια να χτίζει την έπαυλη για να κρατήσει τα κακά πνεύματα μακρυά της. Η κατασκευή αυτή διήρκησε 38 χρόνια.

Δείτε το Trailer.

4. Quiet Place

Ένα ήσυχο μέρος Poster

Σκηνοθεσία:   John Krasinski

Πρωταγωνιστές: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe

Πρώτη προβολή: 10 Μαιου

Μια οικογένεια ζει κάτω από την απόλυτη απομόνωση και η ησυχία είναι το πρωταρχικό στοιχείο ώστε να επιβιώσει κάποιος. Έστω και ο παραμικρός θόρυβος προσελκύει περίεργα απόκοσμα πλάσματα. Πρωταγωνίστρια στην Horror αυτή ταινία η γνωστή σε όλους μας Emily Blunt.

5. The Strangers

The Strangers: Ματωμένη νύχτα Poster

Σκηνοθεσία:  Johannes Roberts

Πρωταγωνιστές: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson

Πρώτη προβολή: 29 Μαρτιου.

Το ταξίδι μιας οικογένειας αρχίζει μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια όταν φτάνουν σε ένα απομονωμένο πάρκο και τους πλησιάζουν τρεις ψυχοπαθείς για να δοκιμάσους τις αντοχές τους καθώς κάνουν έναν αγώνα δρόμου για να επιβιώσουν.

Δείτε το Trailer

6. Truth or Dare

Truth or Dare Poster

Σκηνοθεσία: Jeff Wadlow

Πρωταγωνιστές: Tyler Posey, Lucy Hale, Violett Beane

Πρώτη προβολή: 13 Απριλίου 2018

Κατά την διάρκεια ενός αθώου παιχνιδιού αλήθεια ή θαρρος μεταξύ φιλων, ξαφνικα θα γίνει εντελώς θανατηφόρο και αυτό διότι κάτι ή κάποιος προσπαθεί να τιμηρώσει αυτούς που λένε ψέμματα ή αυτοί που αρνούνται το θαρρος.

Δείτε το trailer

7. Insidious: The Last Key

Παγιδευμένη ψυχή: Το τελευταίο κλειδί Poster

Σκηνοθεσία: Adam Robitel

Πρωταγωνιστές: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson

Πρώτη προβολή: 4 Ιανουάριου

Η παραψυχολογος Dr. Elise Rainier γυρίζει στο πατρικό της σπίτι όπου μεγάλωσε και αυτοκτόνησε η μήτερα της για να αντιμετώπισει αυτόν τον απόκοσμο δαίμονα που είναι υπεύθυνος για αυτά τα τραγικά γεγόνοτα.

Εσείς ποια ταινία περιμένετε με μεγάλη ανυπομονησία;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Powered by busted.gr busted.gr busted.gr