Τα σχόλια του Phil Spencer για το Google Stadia και την E3 2019

Τις τελευταίες μέρες ένα θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών gaming συζητήσεων είναι η Google Stadia υπηρεσία για game streaming, που είδαμε πρόσφατα στην GDC 2019.

Όπως είναι λογικό, αντίστοιχο ενδιαφέρον δείχνουν και άλλες εταιρίες μαζί με τα υψηλόβαθμα στελέχη της. Ένα από αυτά τα στελέχη είναι ο Phil Spencer, ο οποίος έστειλε ένα e-mail εντός της Microsoft το οποίο δημοσιεύθηκε από πηγές της ιστοσελίδας thurrott, που έχει μεγάλο ιστορικό όσον αφορά διαρροές της εταιρίας. Συγκεκριμένα είχε να πεί το παρακάτω :

Η ανακοίνωσή τους επικυρώνει αυτό που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια. Σήμερα είδαμε έναν μεγάλο τεχνολογικό ανταγωνιστή να μπαίνει στον gaming χώρο και να πλαισιώνει τα απαιραίτητα συστατικά επιτυχίας ως Περιεχόμενο, Κοινότητα και Cloud.

Επίσης πρόσθεσε πως ενώ δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις η παρουσίασή τους (της Google), εντυπωσιάστηκε από την αξιοποίηση του YouTube, τη χρήση Google Assistant και το WiFi Controller. Τέλος, δεν ξέχασε να προσθέσει πως η Google έκανε μεγάλες κινήσεις και ότι αυτό σκοπεύουν να κάνουν και οι ίδιοι στην E3 2019 σε μερικούς μήνες. Το ολοκληρωμένο e-mail (στα Αγγλικά) μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Τιμές