Περισσότερες πληροφορίες για τον ερχομό νέου Zelda στο Nintendo Switch

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο πολλές φήμες ακούγονται για τον ερχομό νέου Zelda για το Nintendo Switch. Συνεχώς όμως στο Internet και στο Twitter μας δίνονται όλο και περισσότερες πληροφορίες. Ο επί χρόνια παραγωγός και σκηνοθέτης του Legend of Zelda, Eiji Aonuma ίσως και να έχει δώσει την πρώτη υπόδειξη για το ποιο θα είναι το επόμενο παιχνίδι Zelda που θα έρθει στο Nintendo Switch. Οι οπαδοί που συμμετείχαν σε μια συναυλία του Legend of Zelda στην Οσάκα της Ιαπωνίας, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Aonuma έδινε συνεχώς hints για το The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword, κυκλοφόρησε το 2011. Ήταν ένας από τους τελευταίους αποκλειστικούς τίτλους της Nintendo που κυκλοφόρησαν στο Wii και έλαβε μέτρια υποδοχή από τους οπαδούς. Το Skyward Sword λόγω του δύσκολου χειρισμού κίνησης, έλαβε πολλές αναβαθμίσεις προκειμένου να διορθωθεί μέσα στο 2011. Μια άλλη σημαντική διαφορά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του Zelda είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε την πτήση για να φτάσετε σε κάθε σημείο του χάρτη. Επίσης, αυτό είναι ένα από τα μόνα παιχνίδια Zelda όπου ο Ganondorf δεν είναι ο κύριος αντίπαλος.

Ένα remake του παιχνιδιού δεν φαίνεται απίθανο, δεδομένου ότι η Nintendo έφερε ένα αρκετά παλαιότερα παιχνίδια στο Switch από παλαιότερες της κονσόλες. To The Legend of Zelda: Skyward Sword θα είναι το πρώτο παιχνίδι από τη βιβλιοθήκη του Wii που θα μεταφερθεί. 

Ποια η άποψή σας για τον πιθανό ερχομό του The Legend of Zelda: Skyward Sword για το Nintendo Switch; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
H EA δεν εξανάγκασε την Bioware να αναπτύξει το Anthem, δηλώνει πρώην developer