Περισσότερες πληροφορίες για το The Last of Us: Part II

H Sony στο Playstation Experience έκανε την μεγάλη αποκάλυψη του The Last of Us: Part II και μετά το trailer που είδαμε για το παιχνίδι, είχαμε και σχετικό panel για αυτό, στο οποίο ο Neil Druckmann μας αποκάλυψε λίγα περισσότερα πράγματα για το παιχνίδι και τον κόσμο του.

Αρχικά, λοιπόν, ο Druckmann είπε ότι το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει με την αγάπη και το χτίσιμο μιας στοργικής σχέσης μεταξύ των δύο χαρακτήρων, αλλά με το μίσος και την εκδίκηση, όπως είδαμε και στο trailer, με την Ellie να λέει ότι δεν θα ησυχάσει, εάν δεν “σκοτώσει κάθε έναν από αυτούς”, χωρίς να ξέρουμε τελικά ποιοι είναι “αυτοί” στους οποίους αναφέρεται η πρωταγωνίστρια μας.

last_of_us_2_third

Μιλώντας για την Ellie, μάθαμε πως αυτή θα είναι ο χαρακτήρας που θα ελέγχουμε στο παιχνίδι και πως στο sequel, θα είναι 19 χρονών, που σημαίνει ότι λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Η ίδια πλέον είναι πιο ώριμη και “έχει δει κάποια παραπάνω πράγματα”, όπως είπε ο Druckmann & η Ashley Johnson, η “φωνή” πίσω από το χαρακτήρα της Ellie. H Johnson περιέγραψε το παιχνίδι ως πολύ συναισθηματικό, με πολύ έντονες συγκινητικές στιγμές, ενώ ο Troy Baker, ο ηθοποιός πίσω από την φωνή του Joel, είπε ότι οι Joel & Ellie είναι δύο πολύ ξεχωριστοί χαρακτήρες, που ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Επίσης, αυτό που μάθαμε από τον Druckmann ήταν ότι η Naughty Dog έχει βάλει μια νέα μηχανή στα πρόσωπα των χαρακτήρων, τύπου LA Noire, όπου πλέον η κάθε φράση που λένε οι χαρακτήρες καθώς και το συναίσθημα που βιώνουν εκείνη την ώρα, θα αποτυπώνονται με πιο ρεαλιστικό τρόπο και στο παιχνίδι, όπως είδαμε και με την Ellie στο trailer. Τέλος, ο Druckmann είπε πως πρέπει να εμπιστευτούμε την Naughty Dog, γιατί, παρόλο που γνωρίζουν ότι πολλοί θεώρησαν το τέλος στο The Last of Us ως “ιδανικό”, δεν θα έμπαιναν στον “κόπο” της ανάπτυξης του παιχνιδιού, εάν δεν είχαν φρέσκες ιδέες για αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.