Οι περιπέτειες του Jak and Daxter επιστρέφουν στο PS4

H Sony κάνει throwback στο παρελθόν και φέρνει τον γνωστό τίτλο παιχνιδιού Jak and Daxter στο PS4. Το Jak and Daxter αποτελεί με την σειρά του ένα παιχνίδι που εύκολα κανείς το χαρακτηρίζει ”classic”, με την Sony να εκμεταλλεύεται την δύναμή του και να ανακοινώνει την κυκλοφορία του στο Playstation Store για τις 6 Δεκεμβρίου.

(Σημείωση: Στις αρχές του Απριλίου, η Sony ανακοίνωσε τα σχέδια της για να φέρει την σειρά του Jak and Daxter στο PS4 κάποια στιγμή μέσα στο 2017. Pretty close…)

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία διαδέχεται το ντεμπούτο του Jak and Daxter: Precursor Legacy για το PS4, το οποίο κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες σαν pre-order bonus μαζί με το Uncharted: The Lost Legacy.

To Jak 2 αρχικά κυκλοφόρησε το 2003, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον προκάτοχό του και είναι γνωστό για την dark αίσθηση που δίνει στο franchise του Jak and Daxter, στο gameplay, στa shooting mechanics και γενικά στην ιστορία του. Μετά ακολούθησε η Naughty Dog με το Jak 3 τον Νοέμβρη του 2004 και στη συνέχεια έδωσε νέα κατεύθυνση στην σειρά με το Jak X Combat Racing (Οκτώβριος 2005) . Η έκδοση του Jak X για το PS4 δίνει την δυνατότητα στον καθένα να μπορεί αγοράσει το παιχνίδι για πρώτη φορά (προς το παρών, η digital έκδοση δεν διατίθεται)

Όπως συμβαίνει με όλους τους τίτλους του PS2 για το PS4, τα παιχνίδια είναι σε ανάλυση 1080p, με την Sony να προσθέτει κάποια features, όπως τα trophies στο Playstation Network, το Share και Remote Play. Tα Jak 2, Jak 3 και Jak X θα διατίθενται ΚΑΙ ξεχωριστά αλλά ΚΑΙ σαν bundle. Η τιμή εξακολουθεί να είναι άγνωστη.

Δείτε το trailer της Sony και μπείτε στο hype!

Ποιά η άποψη σας για την σειρά Jak and Daxter; Θα την προτιμήσετε για ακόμη μια φορά; Αφήστε τα σχόλιά σας απο κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!