Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την παρουσία της Microsoft στα Game Awards 2023

Τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Με μία μόλις εβδομάδα να παραμένει μέχρι τα Game Awards 2023, ένα πέπλο μυστηρίου βρίσκεται πάνω από τη Microsoft. Όπως φαίνεται η ίδια η εταιρεία έχει να κάνει αρκετές ανακοινώσεις όσον αφορά το Xbox. Ίστορικά η εκπροσώπηση των The Game Awards 2023, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από βραβεία και διαγωνισμούς, αλλά και από μεγάλες ανακοινώσεις. Οι fans του Xbox ήδη αναμένουν τις 7 Δεκεμβρίου για να μάθουν περισσότερα με τη συνδρομή του Xbox Game Pass. Όμως η Microsoft δε θα ασχοληθεί μόνο με αυτό αλλά και με την ανακοίνωση μεγάλων τίτλων για τη κονσόλα της. Συγκεκριμένα η Microsoft μέσω twitter μας προιδεάζει και μας βάζει σε σκέψεις για μεγάλες ανακοινώσεις όσο αναφορά το Xbox. Αυτό ανεβάζει φυσικά το hype και τη θέληση των gamers να μην χάσουν αυτό το μοναδικό (έτσι και αλλιώς) event. Το event θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα ελλάδος 2¨30 το πρωί.

Τι ακριβώς να περιμένουμε στη φετινή εκδήλωση των βραβείων;

Δυστυχώς δεν ξέρουμε και εμείς τι ακριβώς να περιμένουμε καθώς η Microsoft κρατά, σιγή ιχθύος. Αυτό φυσικά δεν σταματά τους gamers να ονειρεύονται νέους τίτλους και όχι μόνο. Μία πιθανή θεωρεία είναι πως η Microsoft θα ανακοινώσει τίτλους της Activision Blizzard οι οποίοι θα εισέλθουν στο Game Pass. Μετά την είσοδο αντίστοιχα τίτλων της Bethesda, αρκετοί ήταν οι fans που απώρησαν γιατί δεν έγινε το ίδιο με τα παιχνίδια της Blizzard. Όμως η εξήγηση ήρθε από τον Phil Spencer ο οποίος και εξήγησε πως οι τίτλοι της Blizzard θέλουν λίγο χρόνο για να εισαχθούν στο game pass λόγω του ότι απομένουν τα τελευταία διαδικαστικά μέχρι την οριστική συμφωνία. Ίσως ακόμα λοιπόν την άλλη εβδομάδα να έχουμε νεότερα ακόμα για τα 69 δις δολάρια που ξόδεψε η εταιρεία για την εξαγορά.

Φήμες για κάτι άλλο;

Πέρα όμως από αυτά υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις τις οποίες περιμένουν οι fans. Για παράδειγμα οι φήμες περί νέου Elden Ring DLC. Επίσης πέρα από τη Microsoft, ίσως δούμε τη Nintendo να κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τους τίτλους της ή ακόμα την κονσόλα της. Τα πάντα μπορούμε να περιμένουμε στα The Game Awards. Εσείς τι θα θέλατε να ακούσετε; Περιμένετε ανακοίνωση για κάποιο ιδιαίτερο τίτλο; Πειτε μας στα σχόλια!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!