Πάνω από 70 developers της Guerilla games εργάστηκαν πάνω στο Death Stranding

Α Hideo Kojima Game;

Σήμερα με την άφιξη του Νοεμβρίου είχαμε και την άφιξη των Reviews του Death Stranding (διαβάστε το δικό μας εδώ). Εμείς το βρήκαμε βαθύ σε κάποια σημεία αλλά κουραστικό σε κάποια άλλα. Ένα παιχνίδι που θα αρέσει σε πολλούς και θα ξενίσει κάποιους που δε ξέρουν τι να περιμένουν. Όμως όλοι θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα: το Death Stranding πήρε τη DECIMA engine της Guerilla Games (Horizon Zero Dawn) και έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Στην πραγματικότητα όμως για να επιτευχθεί αυτό το εγχείρημα του Kojima χρειάστηκαν πολλά χέρια από την ίδια την Guerilla Games. Συγκεκριμένα όπως μαθαίνουμε από τα Credits του παιχνιδιού πάνω από 70 developers από τους συνολικα 300 της Guerilla Games εργάστηκαν και μάλιστα σε σημεία κλειδιά όπως:  environment art, διάφορα animations, οπτικά εφέ, cinematics, ο εξαίρετος ήχος και άλλα πολλά. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι lead game programmers του Horizon Zero Dawn: Tommy De Roos, lFrank Compagner (lead AI programmer),  Arjen Beij και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Studio Kojima Productions διαθέτει γύρω στα 100 άτομα. Φαίνεται ότι η Sony έδωσε πλήρη βοήθεια και στήριξη στον Hideo Kojima και πίστεψε στο οραμά του.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή

More Stories
Injustice 2: Εγγραφείτε στην Beta του παιχνιδιού