Ούτε ο ίδιος ο Kojima δεν μπορεί να καταλάβει τι παίζει με το Death Stranding

Θα θέλατε να ξέρατε τι έχει στο μυαλό του ένας δημιουργός παιχνιδιών όταν κατασκευάζει ένα παιχνίδι από το μηδέν. Ο Hideo Kojima όμως δήλωσε ότι δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στο δικό του παιχνίδι, μιας και η κάθε μία ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό έχει την δικιά της πορεία. Καλή τύχη σε οποιονδήποτε άλλον που προσπαθεί να καταλάβει τι είναι το Death Stranding.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στους VG247, ο Kojima δήλωσε: “Death Stranding … ακόμη και τώρα, δεν καταλαβαίνω το παιχνίδι, την παγκόσμια του άποψη, το gameplay, όλα είναι καινούργια. Η αποστολή μου είναι να δημιουργήσω ένα νέο είδος παιχνιδιών το οποίο δεν υπάρχει και θέλω να κάνω τους πάντες να εκπλαγούν. Κάτι τέτοιο όμως αποτελεί και ένα μεγάλο ρίσκο ως προς την επιτυχία του παιχνιδιού.”

Αυτός είναι όμως και ο κλασικός Kojima που αγαπήσαμε. Ο πρωτοπόρος στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών έχει πει πολλές φορές περίεργα πράγματα στο παρελθόν, αλλά αυτή την φορά ρισκάρει αρκετά πράγματα με το Death Stranding. Μπορεί το Hype να βρίσκεται στα ύψη αλλά ακόμα οι κριτικές δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, κάτι για το οποίο έχει αρκετό άγχος. Βλέποντας περίεργα πράγματα να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα από τα gameplay videos που έδωσε στην δημοσιότητα, τα συναισθήματα του κοινού είναι ανάμεικτα. Ούρηση, μωράκια και παράλληλες διαστάσεις. Στην αναμονή λοιπόν μήπως και στο τέλος βγει κάποια άκρη.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο Death Stranding; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Πέθανε ο δημιουργός των Marvel Comics, Stan Lee, σε ηλικία 95 ετών!