Ότι είδατε στο trailer του Death Stranding έτρεχε σε PS4 Pro

Πριν λίγες μέρες κατά την διάρκεια της ανοιχτής παρουσίασης του PlayStation Experience, ο δημιουργός του θρυλικού Metal Gear SolidHideo Kojima ανέβηκε στην σκηνή και μίλησε για το νέο του παιχνίδι Death Stranding.

Σύμφωνα με τον Kojima, το trailer που εμφανίστηκε στα The Game Awards έτρεχε realtime σε PS4 Pro, σε 4K ανάλυση. Επίσης, στο δεύτερο μισό του trailer μετά την βουτιά του Norman Reedus, βλέπουμε playable στοιχεία του παιχνιδιού.

Στην συνέχεια ο Kojima αναφέρει ότι από την στιγμή που έγινε ανεξάρτητος, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για συνεργασία. Παρόλα αυτά ο καταξιωμένος δημιουργός αποφάσισε να ακολουθήσει έναν μοναχικό δρόμο και να δουλέψει με άτομα που όντως τον καταλαβαίνουν. Συναντήθηκε με τον Andrew House, και αντί να έχουν επίσημες συναντήσεις, να μιλάνε για κεφάλαια και για μελλοντικούς στόχους, του ανέφερε μερικές πληροφορίες εν συντόμως για το τί ήθελε να κάνει και ο House απλώς απάντησε: “yeah, ok”

Παρόλο που οι συνθήκες συνεργασίας μεταξύ τους δεν ήταν αρκετά ευνοϊκές στην αρχή, τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ο ίδιος ο House έχει αναφέρει για τον Kojima, πως τον θαυμάζει και πως δεν χάνει από κανέναν σε ερωτήσεις γνώσεως για την κουλτούρα των 70’s – 80’s  είτε είναι από την Δύση είτε από την Ιαπωνία.

Χαμός με το νέο παιχνίδι και με το νέο  trailer. Όσοι δε το έχετε δει μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Το 2019 η ταινία Minecraft