Όταν το Splatoon 2 συναντά το Super Smash Bros. Ultimate

Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate, και προβλέπεται για ένα από τα μεγαλύτερα releases του Switch κατά την εορταστική περίοδο. Προκειμένου να γιορτάσει η Nintendo αυτήν την κυκλοφορία, το Splatoon 2 θα παρουσιάσει έναν διαγωνισμό μεταξύ των δικών του χαρακτήρων.

Η Nintendo λοιπόν ανακοίνωσε ότι ο Splatoon 2 θα έχει ένα νέο Splatfest με θέμα το Super Smash Bros. Ultimate. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 8μμ.

Αυτή τη φορά, το Splatfest θα χωρίσει τους παίκτες σε Team Heroes και Team Villains, και θα έρθουμε σε επαφή με μερικούς από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες της Νintendo, όπως Pit και Link, έναντι των κακών της Nintendo όπως ο King K. Rool, Ridley και πολλοί άλλοι.

Το Splatoon 2 είναι ήδη διαθέσιμο για το Nintendo Switch, ενώ το Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να προ-παραγγείλετε το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία του.

Ποια η άποψή σας για το Splatfest εν όψη της κυκλοφορίας του καινούριου Super Smash Bros. Ultimate; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο NBA2K14