Το Operation Frostline update έρχεται στο EVE Online

Το Operation Frostline, αποτελεί το μεγαλύτερο update του EVE Online για το 2015 στο οποίο βλέπουμε την μισθοφορική φατρία Mordu’s Legion, να συνεχίζει τις εχθροπραξίες ενάντια στον συνασπισμό των Serpentis.

Το νέο αυτό update έρχεται και φέρνει μαζί του και 13 νέα διαστημόπλοια, για τα οποία η developer CCP λέει ότι αποτελούν τον μεγαλύτερο σε αριθμό είσοδο διαστημοπλοίων στο παιχνίδι για χρόνια. Μέσα σε αυτά είναι και το Command Destroyer, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει “Micro Field Generators” για να τραβήξει όλα τα μικρότερα capital διαστημόπλοια που βρίσκονται γύρω του, 100 χιλιόμετρα μακριά, πράγμα που επιτρέπει σε όλον το σχηματισμό να μπαίνει και να βγαίνει από τις μάχες τάχιστα. Ένα άλλο νέο διαστημόπλοιο είναι το Endurance, το οποίο πρόκειται για μια deep-space ice-mining φρεγάτα. Έκτος των άλλων έχουν γίνει και προσθήκες στον οπτικό τομέα οι οποίες περιλαμβάνουν kill tallies σε κάθε διαστημοπλοιο, νέα οπτικά εφέ για τις ζημίες και πολλά άλλα.

Πιο σημαντικό όμως από τις προσθήκες είναι ότι ετοιμάζει το έδαφος για το Citadel expansion που θα έρθει την άνοιξη του 2016. Η εταιρία λέει ότι το “massive” αυτό expansion, θα ξαναχτίσει τα θεμέλια του διάσημου αυτού sci-fi universe MMO.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στο EVE Online site ή στα πιο λεπτομερή patch notes.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα 

 

More Stories
Έρχεται Assassin’s Creed Greece το 2019;