Όλα όσα είδαμε στο Nintendo Direct για το Super Mario Maker 2

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη

Στο χθεσινό Direct του Super Mario Maker 2 αποκαλύφθηκαν πάρα πολλές πληροφορίες, όπως νέα parts, course themes, το Super Mario 3D World game style, co-op creation και αρκετά ακόμη! Εμείς μαζέψαμε τα ποίο σημαντικά και σας τα παρουσιάζουμε.

Story mode:

Σε αυτόν το mode, παίρνετε τον έλεγχο του Mario και το καθήκον σας είναι να ανοικοδομήσετε το κάστρο της Princess Peach. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε νομίσματα. Υπάρχουν περισσότερα από 100 επίπεδα. Καθώς ο Mario εξελίσσεται, θα συναντήσει και νέους χαρακτήρες που τον απονέμουν με ακόμα περισσότερα κέρματα.

Co-op creation:

Εδώ θα είστε σε θέση να δώσετε ένα Joy-Con σε έναν φίλο και να βοηθήσετε ή να επιταχύνετε τη δημιουργία της πορείας σας. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν και multiplayer versus και co-op modes. Σε online σύνδεση εναντίον, τεσσάρων παικτών αντιμετωπίζετε ένα off-sidescrolling αγώνα μέσα από ένα τυχαία επιλεγμένο επίπεδο, εκεί απαιτεί από τους παίκτες να συνεργαστούν και αν τερματίσουν όλοι οι χαρακτήρες τότε είστε νικητές. Επίσης σε αυτό το mode μπορείτε να διαμορφώνεται το χαρακτήρα σας Mii ξεκλειδώνοντας διαφορά skins.

Super Mario 3D World game style:

Προς το τέλος της παρουσίασης η Nintendo μας έδειξε το Super Mario 3D World. Αυτό το mode είναι ένα νέο στυλ παιχνιδιού. Έχει ένα μοναδικό περιεχόμενο, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι ο υπάρχων σχεδιασμός, σας καθορίζει το πως θα κινήστε ανάλογα το χαρακτήρα που θα έχετε στη διάθεση σας. (Cat Mario, Clear Pipe, Koopa Troopa Car, Track Block, Piranha Creeper).

Course themes:

Θυμάστε τον κακόφημο θυμωμένο ήλιο από τον Super Mario Bros 3; Επιστρέφει στο Super Mario Maker 2. Αυτή τη φορά όμως θα ενωθεί με τη Σελήνη. Το Moon course συνδέεται με τα διάφορα θέματα του παιχνιδιού. Εκτός από όλα τα υπάρχοντα θέματα από το πρώτο παιχνίδι Super Mario Maker στο Wii U, θα υπάρχουν και νέα όπως έρημος, χιόνι, δάσος και ουρανό για να επιλέξετε. Χρησιμοποιώντας το Moon course σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τις “νυχτερινές εκδόσεις” για κάθε θέμα και εάν κάνετε επαφή με τη Σελήνη κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, θα ”σκουπίσετε” όλους τους εχθρούς στην οθόνη. Όταν αλλάζετε επίπεδο σε νυχτερινή λειτουργία, συμβαίνουν ”άγρια πράγματα”, ο φωτισμός θα σβήνει σε σπίτια φαντασμάτων και αμμοθύελλες στα επίπεδα της ερήμου. Τα αντικείμενα μπορούν ακόμη και να αλλάξουν, οπότε προσέξτε για σάπια μανιτάρια και δηλητηριώδη νερά.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά όλο το Direct μπορείτε στο παρακάτω βίντεο.

Το Souper Mario Maker 2 θα κυκλοφορήσει στης 28 Ιουνίου 2019 και θα έχει 2.8GB μέγεθος αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε σε digital μορφή.

Πώς σας φάνηκε το Souper Mario Maker 2; περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Humble Bundle: ‘Ενα κάρο από παιχνίδια της Capcom