Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Oι πωλήσεις του PlayStation 5 αγγίζουν τα 55 εκατομμύρια

Ωστόσο το κόστος των εξόδων ανησυχεί την Sony

To PlayStation 5 καταγράφει εντυπωσιακά νούμερα στις πωλήσεις και τα έσοδα που φέρνει στα ταμεία της Sony είναι πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια και μιλάμε για δισεκατομμύρια. Οι κονσόλες που απεστάλησαν μέχρι και το Δεκέμβριο του 2023 ήταν στα 8.2 εκατομμύρια τεμάχια. Γενικώς είναι μια αύξηση 1,1 εκατομμυρίου κονσολών από το 2022 και έτσι πάμε σε ένα γενικό σύνολο 54,8 εκατομμυρίων PS5.

Τα έσοδα της Sony φτάνουν τα 10,2 δισεκατομμύρια δολάρια ,αν και το υψηλό κόστος επηρεάζει τα περιθώρια κέρδους της, που σημαίνει ότι κατάφερε μόλις  να απομείνουν 608 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.  Τα υψηλά επίπεδα σε έξοδα είναι κάτι που ανησυχεί την Ιαπωνική εταιρεία και όλα κινούνται σε μια λεπτή γραμμή για το αν βρεθεί στο κόκκινο στα οικονομικά έσοδα.

Επίσης η εταιρεία θα ήθελε σε αυτόν τον κύκλο ζωής να έχει φτάσει τα επίπεδα του PS4 στις 57 εκατομμύρια κονσόλες αλλά αν αναλογιστούμε και τις τρομερές ελλείψεις στις αρχές κυκλοφορίας της κονσόλας τότε σίγουρα μιλάμε για μια καλή πορεία.

Μην ξεχνάμε πως έχουμε και μια κυκλοφορία παιχνιδιών όπως το Final Fantasy Rebirth το Rise of Ronin αλλά και το Stellar Blade.

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!