Οι ιθύνοντες για το Port του Witcher 3 λένε πως το Switch μπορεί να αξιοποιηθεί περισσότερο

Ορισμένες κυκλοφορίες σίγουρα θα εντυπωσιάσουν

Το Nintendo Switch γενικώς σαν κονσόλα και ως υβριδική κονσόλα εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά της. Μια από τις πιο εντυπωσιακές κυκλοφορίες στην κονσόλα μέχρι στιγμής είναι και το Witcher 3 The Wild Hunt και αυτό διότι όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως όταν ανακοινώθηκε για την κονσόλα της Nintendo πολλοί ήταν που έτρεξαν να πουν πως δύσκολα η υβριδική κονσόλα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και σίγουρα θα υπάρχουν πολλές εκπτώσεις στο οπτικό κομμάτι και κυρίως στα γραφικά. Οι ιθύνοντες όμως για το port αυτό και συγκεκριμένα η Saber Interactive μπόρεσαν και έκαναν τα μαγικά τους και έφεραν το παιχνίδι ως Port με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με τις κατάλληλες ενημερώσεις κατάφεραν να βελτιώσουν την απόδοση και να προσθέσουν και γραφικές επιλογές.

Η εταιρεία πλέον ασχολείται με το port του World War Z και παρόλο που λένε ότι είναι πιο δύσκολη η μεταφορά αυτή σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Wccftech, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Sabre, Matthew Karch ανέφερε πως υπάρχει ακόμα ουσιαστικά ανεκμετάλλευτη δύναμη που απομένει μέσα στο σύστημα και είπε ότι οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να  την αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο.


Είμαστε fan του Nintendo Switch και πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλές μεγάλες δυνατότητες στην πλατφόρμα. Είχαμε τεράστια επιτυχία μέχρι στιγμής, λανσάροντας πολλούς τίτλους στο Switch, και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τίτλους. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι προγραμματιστές που μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Switch. 


Ακόμη ο Matthew Karch είπε πως οι Fans θα εκπλαγούν με μερικούς από τους επερχόμενους τίτλους.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
The Hong Kong Massacre: Το film-noir του PlayStation 4