Οι φήμες γύρω από ένα remaster του Bloodborne φουντώνουν

Δεν θα λέγαμε όχι σε κάτι τέτοιο!!

Το τελευταίο καιρό, οι φήμες γύρω από ένα remaster του Bloodborne σε PS5 και PC έχουν φουντώσει. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε το πότε θα κάνει την εμφάνισή του, έχει κάνει από τώρα πολλούς οπαδούς της σειράς ενθουσιαμένους.

Πιο συγκεκριμένα, ένα κανάλι στο Youtbe αναφέρει ότι η Bluepoint και η QLOC που δούλεψε στο remaster των Dark Souls, έχουν αναλάβει τη remaster έκδοση του παιχνιδιού σε PC και PS5. Η έκδοση αυτή θα φέρει γραφικά ανάλυσης 4K 60fps ενώ θα διατίθεται μέσω του Steam, όπως δηλαδή και το Horizon Zero Dawn.

Τέλος, λέγεται ότι το πολυαναμενόμενο event της Sony για το PS5 που ακυρώθηκε πριν λίγες μέρες, θα περιέχει επίσης μια αποκάλυψη για ένα πλήρες remake των Demon’s Souls. Το παιχνίδι πρόκειται να είναι αποκλειστικό για το PS5, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Απομένει να δούμε αν όλες αυτές οι φήμες σχετικά με το Bloodborne και το Demon’s Souls αποδειχθούν αληθινές, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε. Μέινετε συντονισμένοι στο Busted.gr για περισσότερα νέα!!!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Νέο εντυπωσιακό teaser trailer για το Battlefield 1