Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Ο Sam επιστρέφει σοβαρότερος από ποτέ στο Serious Sam 4: Planet Badass

Το Serious Sam 4: Planet Badass της Croteam θα κάνει πιθανότατα την εμφάνισή του στην E3κάτω από τα φτερά” της Devolver Digital. Ωστόσο, η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam έχει ενημερωθεί και προσφέρει τις πρώτες λεπτομέρειες και screenshots, δίχως όμως να έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποιο gameplay trailer.

The Best Place to Buy Sildigra 100 mg. You can buy Sildigra 100mg online. It is an online pharmacy where you can purchase cheap Sildigra 100mg using credit cards or PayPal. Further, the online drug store maintains high standards and sells genuine Sildigra 100. In addition, medic scales has an easy return and refund policy.

Το Serious Sam 4 θα κάνει τα πράγματα σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Τα περιβάλλοντα θα έχουν μυστικά, ambushes και προαιρετικούς στόχους, αλλά η συνολική εμπειρία είναι ακόμα γραμμική. Όπως σημειώνει η Croteam στο Steam, “αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα παιχνίδι ανοικτού κόσμου“.

Λόγω των μεγάλων περιοχών όμως θα δίνεται η δυνατότητα μετακίνησης των παικτών μέσω μοτοσυκλέτας. Ίσως η μεγαλύτερη νέα προσθήκη είναι το γεγονός ότι οι σύντροφοι του Sam όπως ο Rodriguez, ο Jones, ο Hellfire και άλλοι θα συμμετάσχουν πραγματικά στις μάχες αντί να εμφανίζονται μόνο στα cutscenes. Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει υποστήριξη για συνεργασία με τέσσερις παίκτες, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Το Serious Sam 4: Planet Badass θα κάνει την εμφάνισή του σε PlayStation 4, Xbox One αλλά και PC.

Ποια η άποψή σας για συνέχεια του sequel της σειράς Serious Sam; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!