Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Ο Kojima είπε κάτι για τη μάνα μας

Το PHYSINT, το νέο κατασκοπικό δημιούργημα δράσης σε στυλ Metal Gear Solid από τον Hideo Kojima, χαρακτηρίζεται ως παιχνίδι και ταινία ταυτόχρονα, μάλιστα γνωρίζουμε ότι εμπλέκονται τόσο η Sony Interactive Entertainment όσο και η Columbia Pictures.

Σε μια συνέντευξη στο HideoTube, ο βετεράνος δημιουργός αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες για το project: «Θα είναι και παιχνίδι και ταινία ταυτόχρονα», δήλωσε συγκεκριμένα. «Ωστόσο, αν η μάνα σας μπει και σας δει να παίζετε αυτό το παιχνίδι, θα νομίσει ότι βλέπετε ταινία. Δεν είμαι σίγουρος πόσο μακριά μπορούμε να το φτάσουμε ακόμα βέβαια».

Ο Kojima ανέφερε ακόμα ότι ενώ αρχικά ίδρυσε το δικό του στούντιο για να εξερευνήσει νέες ιδέες όπως το Death Stranding, έδωσε προσοχή σε όλα τα σχόλια από τους θαυμαστές και όταν νόσησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας άλλαξε την οπτική του για την επιστροφή του στο είδος του κατασκοπευτικού θρίλερ το οποίο ήταν το είδος που τον έκανε γνωστό.

«Ήμουν στο χαμηλότερο επίπεδο και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στα παιχνίδια», είπε για την περίοδο που δεν ήταν καλά. «Έγραψα και μια διαθήκη και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν. Όμως πέρυσι έκλεισα τα 60. Θα γίνω 70 σε δέκα χρόνια. Ελπίζω να μην πάρω ποτέ σύνταξη. Αν οι χρήστες το επιθυμούν τόσο πολύ, σκέφτηκα, ότι πρέπει να αλλάξω λίγο τις προτεραιότητές μου. Εξακολουθώ να θέλω να κάνω νέα πράγματα αλλά αποφάσισα να κάνω ένα παιχνίδι δράσης-κατασκοπείας».

Ο βετεράνος του κλάδου πρόσθεσε ακόμη ότι έχει λάβει πολλά αιτήματα για να κάνει ταινίες αλλά είναι ο φίλος του και σκηνοθέτης Guillermo del Toro που τον έβαλε στο σωστό δρόμο. «Δέχομαι πολλά αιτήματα από το Χόλιγουντ για να κάνω ταινίες, αλλά τα έχω αρνηθεί», εξήγησε. «Επειδή τώρα έχω τη δική μου εταιρεία, δεν μπορώ να φύγω για ένα ή δύο χρόνια για να κάνω μια ταινία. Η εταιρεία θα κατέρρεε. Ήμουν σε δύσκολη θέση και μίλησα με τον Guillermo del Toro γι’ αυτό» και μου είπε: «Hideo, αυτό που κάνεις είναι ήδη ταινία. Συνέχισε όπως είσαι.» Τα λόγια του με έσωσαν και δεδομένου ότι θα συνεργαστούμε με πολλούς δημιουργούς του χώρου, αν και το αποτέλεσμα είναι παιχνίδι, δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τις ταινίες.

Τι πιστεύετε λοιπόν για το νέο έργο του Hideo Kojima; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!