Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Ο Jim Ryan αναλαμβάνει πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι ο Jim Ryan θα διαδεχτεί τον John Kodera ως πρόεδρος και CEO της SIE. Ο Kodera, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση αυτή κατόπιν της αποχώρησης του Andrew House τον Οκτώβρη του 2017, διετέλεσε πρόεδρος της SIE για πάνω από ένα χρόνο και θα ανταλλάξει τη θέση του με αυτή τoυ Ryan, ώστε να ασχοληθεί περισσότερο με την ανάπτυξη του περιβάλλοντος χρήστη αλλά και των δικτύων της εταιρίας.

Ο Ryan εργάζεται για τη Sony από το 1994. Τον τελευταίο χρόνο ο Ryan ήταν αντιπρόεδρος στην SIE, με πρόεδρο τον Kodera, και τώρα φαίνεται να παίρνει τα ινία ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι το 2017 ο Ryan δεν τρελαινόταν με την ιδέα της προς τα πίσω συμβατότητας για τις κονσόλες PlayStation αναφέροντας στο Time: “Όσον αφορά το Backwards Compatibility, μπορώ να πω ότι αποτελεί ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάνε πολλοί αλλά στην πράξη δεν χρησιμοποιείται πολύ.” Ο Ryan πρόσθεσε: “Πρόσφατα ήμουν σε μια παρουσίαση για το Gran Turismo όπου είχαν PS1, PS2, PS3 και PS4 παιχνίδια, και τα παιχνίδια του PS1 και του PS2 δείχνανε αρχαία. Γιατί κάποιος να θέλει να παίξει αυτά τα παιχνίδια;

Ο Ryan θα αναλάβει πρόεδρος και CEO στις 1 Απριλίου 2019.

Εμείς του ευχόμαστε καλή θητεία.

Πως σας φαίνεται η αλλαγή προεδρίας; Οι παλαιότερες απόψεις του Ryan; Πως θα διαχειριστεί εν έτη 2019 το θέμα της προς τα πίσω συμβατότητας στο PlayStation; Περιμένουμε τις απόψεις σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!