Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»
Summer Game Fest 2024
Summer Game Fest 2024

O Geoff Keighley αποκάλυψε πράγματα για το επερχόμενο Summer Game Fest

Κο...κλώ...νη!!!

Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη παρουσίαση του Summer Game Fest, ο διοργανωτής και οικοδεσπότης Geoff Keighley προσπαθεί να θέσει την μπάρα των προσδοκιών. Όπως όλοι ξέρουμε, οι άνθρωποι μπορούν να παρασυρθούν από το hype όταν πρόκειται για αναμενόμενα gaming events και συνήθως αυτή την εποχή οι εικασίες αρχίζουν να κορυφώνονται αλλά ο Keighley (παράδοξο για αυτόν) προειδοποιεί να μην πάμε σε αυτό το show περιμένοντας τη μία ανακοίνωση μεγατόνων μετά την άλλη.

«Θα υπάρξουν, σίγουρα, νέες ανακοινώσεις, αλλά το σόου επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό, νομίζω, σε υπάρχοντα παιχνίδια που έχουν νέες ενημερώσεις για τους οπαδούς», είπε, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας στο Twitch.

«Τα Game Awards έχουν συνήθως πολλές μεγάλες εκπλήξεις, είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτές, και μεγάλες, νέες αποκαλύψεις. Το Summer Game Fest επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε πράγματα που έχουν ανακοινωθεί», συνεχίζει ο Keighley. «Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που ανακοινώνονται αλλά αυτό δεν είναι ένα σόου που έχει πολλά όπως «έρχεται το 2026» ή 2027» ή teasers για παιχνίδια που είναι χρόνια και χρόνια μακριά. Αυτό είναι γενικά που θα έλεγα όσον αφορά τον καθορισμό των προσδοκιών», εξηγεί ειδικότερα.

Το Summer Game Fest 2024 αναμένεται στις 7 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 23:30 το βράδυ και καιρού επιτρέποντος θα το δούμε και αυτό LIVE παρέα μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!