Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Ο Director του Devil May Cry υπόσχεται νέο παιχνίδι μέσα στον νέο χρόνο

Ο Hideaki Itsuno της Capcom, υπεύθυνος για μερικούς από τους μεγαλύτερους τίτλους της Ιαπωνικής εταιρίας όπως το Devil May Cry, το Dragon’s Dogma και Power Stone, δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι το οποίο θα δούμε μέσα στο 2017.

Ο Itsuno, δήλωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως το νέο παιχνίδι όπου δουλεύει, θα ανακοινωθεί φέτος χωρίς να μας δίνει περισσότερα στοιχεία για το τι μπορεί να πρόκειται. Ωστόσο, ο νους όλων μας πηγαίνει σίγουρα σε κάποια συνέχεια σε τίτλο που ήταν υπεύθυνος στο παρελθόν. Νέο Devil May Cry κανείς;

Devil-May-Cry-4-Special-Edition-700x350.jpg.optimal

Η δική μας εικασία θέλει την Capcom να εργάζεται πάνω στο Devil May Cry 5 του οποίου και η ύπαρξη έχει επιβεβαιωθεί από Voice Actor, μετά το όχι και τόσο πετυχημένο Reboot της σειράς το 2013 είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει η σειρά από εκεί που έμεινε. Την ίδια χρονιά είδαμε και το Dragon’s Dogma: Dark Arisen οπότε είναι πολύ πιθανό και το ενδεχόμενο για την επιστροφή του τίτλου. Παρόλα αυτά ένα νέο IP δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Τι γνώμη έχετε για την ανακοίνωση; Ποιο παιχνίδι θα θέλατε να δείτε από την Capcom; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!