Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Ο Dante επιβεβαιώθηκε για το Dead Rising 4: Frank’s Big Package (Photo)

Είστε έτοιμοι να γεμίσετε το σκοτάδι σας με λίγο φως; Απ’ότι φαίνεται ο Frank West είναι, γιατί όπως ανακοινώθηκε από το Famitsu’s site η εμφάνιση του Dante θα είναι διαθέσιμη στο Dead Rising 4: Frank’s Big Package Capcom Heroes Mode.

Αν δε γνωρίζετε για το συγκεκριμένο mode, το Capcom Heroes δίνει την δυνατότητα στον Frank να επιλέξει ανάμεσα για διάφορα costumes και να μιμηθεί χαρακτηριστικές κινήσεις των αγαπημένων χαρακτήρων μας από την Capcom.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι χαμηλής ανάλυσης, όμως μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την στολή του Dante. Πρόκειται για τον original Dante, και όχι από το DmC Dante version:

Το Dead Rising 4: Frank’s Big Package πρόκειται για την updated version του Dead Rising 4, και η πρώτη version που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4. Εδώ σας παραθέτουμε μερικά από τα updates του Frank’s Big Package:

Dead Rising 4: Η τελευταία και καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού, με κλίμακες δυσκολίας και επερχόμενα updates.

Capcom Heroes: Ένας εντελώς καινούριος και ξεχωριστός τρόπος να βιώσετε το story του Dead Rising 4 το οποίο δίνει στον ήρωά μας, Frank West, μία ποικιλία από αμφιέσεις και μιμήσεις των κινήσεων, επηρεασμένες από τους κλασικούς χαρακτήρες της Capcom.

All downloadable content: Costumes και weapons από το Stocking Stuffer Holiday Pack, επιπλέον single player υλικό στο Frank Rising και multiplayer action στο Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.

All bonus content: Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater, και X-Fists.

Το Dead Rising 4: Frank’s Big Package θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου για PlayStation 4.

Γνώμες για τα updates του παιχνιδιού;  Αρκετά πρωτοπόρο να εντάσεις άλλα παιχνίδια σε ένα, ακόμη και ως costumes. Εσείς τί λέτε;

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!