Ο Cillian Murphy προορίζεται για αντικαταστάτης του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond

Με τον Daniel Craig να ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ως ο θρυλικός πράκτορας 007, James Bond, στο επερχόμενο Bond 25, πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί. Από τον Rob Stark (Richard Madden) του Game of Thrones, μέχρι και τον Idris Elba. Ωστόσο, από ότι φαίνεται, ο επόμενος Bond θα οριστεί “by order of the Peaky Blinders”.

Ναι καλά ακούσατε, πολλές φήμες και γραφεία στοιχημάτων κάνουν λόγο ότι ο 42χρονος Cillian Murphy, ο οποίος έχει κάνει θραύση με τον ρόλο του ως Tommy Shelby, στην σειρά Peaky Blinders του BBC, λέγεται ότι θα αναλάβει τον ρόλο του James Bond, μετά τον Daniel Craig, κάνοντας τον έτσι, τον δεύτερο Ιρλανδό, μετά τον Pierce Brosnan, που θα υποδυθεί τον 007.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα ένας άνθρωπος σαν τον Murphy, ο οποίος πάντα έχει το στύλ και την φινέτσα για τέτοιους ρόλους, όπως έχει αποδείξει και σε ταινίες, όπως το Inception και το Dunkirk του Christopher Nolan, θα μπορούσε να γίνει ο θρυλικός αυτός πράκτωρ.

Τι πιστεύετε για την επιλογή του Cillian Murphy; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Έρχονται τα Marvel Ultimate Alliance 1 & 2 για PS4 & Xbox One;