Ο Chadwick Boseman έχασε τη μάχη με τον καρκίνο…

Wakanda Forever

Σήμερα τα ξημερώματα ο Chadwick Boseman, ο άνθρωπος που ερμήνευσε χαρακτήρες όπως τον Jackie Robinson, τον James Brown αλλά και πρόσφατα τον βασιλιά T’Challa a.k.a. Black Panther, απεβίωσε στα 43 του χρόνια από καρκίνο στο έντερο από τον οποίο και έπασχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος ουδέποτε έκανε γνωστή την διάγνωσή του στου ευρύ κοινό.

Ο Chadwick Boseman υπήρξε μια από της σημαντικότερες φιγούρες της μαύρης κοινότητας στα τέλη της δεκαετίας αλλά και πολύ αγαπητός ηθοποιός στα λημέρια του Hollywood.
Μία από τις πιο πρόσφατες ταινίες του, το Da 5 Bloods που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Νetflix τον προπερασμένο μήνα, ήταν μια ακόμα επιτυχία του ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για μια νέα ταινία με την Viola Davis.

Η οικογένειά του δήλωσε σε σχετικό tweet πως: “O Chadwick ήταν ένας πραγματικός μαχητής που υπέμενε τα πάντα και σας έδωσε πολλές ταινίες που αγαπήσατε πολύ.
Από τον Marshall στο Da 5 Bloods, August Wilsons Ma Raineys, Black Bottom και πολλοί ακόμα, όλες οι ταινίες γυρίστηκαν ανάμεσα σε αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες. Ήταν η υπέρτατη τιμή για κείνων όταν κλήθηκε να φέρει στη ζωή τον Βασιλιά T’Challa στην ταινία Black Panther.”

Η επάρατη νόσος έχει στερήσει τη ζωή σε πολλούς νέους ανθρώπους. Από μικρά παιδιά μέχρι νεότατους γονείς. Από στιγμή σε στιγμή θα βρεθεί η θεραπεία για τον covid-19, όμως ο καρκίνος παραμένει ανίατος εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η μοναδική ίαση του είναι η γρήγορη διάγνωσή του.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

More Stories
Ο Hellboy έρχεται στο Injustice 2 (Video)