Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Ο CFO της Sony εκφράζει τις ανησυχίες του σχετικά με την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των αποκλειστικών τίτλων στο PS Plus

Ο CFO της Sony, Hiroki Totoki υποστήριξε και τάχθηκε και υπέρ αυτών που είχε πει και ο Jim Ryan στο ότι αν δούμε τα αποκλειστικά παιχνίδια από την πρώτη μέρα στο PS Plus αυτό θα έχει ως αντίκτυπο στην μείωση της ποιότητας της παραγωγής τους . Ο Totoki μάλιστα είπε πως η Sony μπορεί να χρειαστεί να μειώσει τις επενδύσεις της σε αποκλειστικά παιχνίδια, εάν ήταν διαθέσιμα την πρώτη μέρα στην συνδρομητική υπηρεσία. Αυτό θα είχε στη συνέχεια μια αρνητική επίδραση στη συνολική ποιότητα κάθε τίτλου.


“AAA titles on PS5, if we distribute that on subscription services we may need to shrink the investment needed for that and that will deteriorate the first-party title quality and that is our concern.” 


Αυτά τα σχόλια ευθυγραμμίζονται με εκείνα του Jim Ryan, ο οποίος εξήγησε τη στρατηγική της εταιρείας σε μια συνέντευξη όταν αποκαλύφθηκαν οι νέες βαθμίδες PS Plus Extra και PS Plus Premium τον Μάρτιο. «Πιστεύουμε ότι αν το κάναμε αυτό με τα παιχνίδια που κάνουμε στα PlayStation Studios […] το επίπεδο της επένδυσης που πρέπει να κάνουμε στα στούντιο μας δεν θα ήταν δυνατό και πιστεύουμε ότι η αρνητική επίδραση στην ποιότητα του τα παιχνίδια που φτιάχνουμε δεν θα ήταν κάτι που θέλουν οι παίκτες», είχε πει. 

Μη ξεχνάμε πως απέχουμε και λίγες εβδομάδες σχετικά με το ανανεωμένο PS Plus που θα κάνει ντεμπούτο στις Ασιατικές Χώρες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!