Ο CEO της Nintendo θέλει τον διάδοχο του 3DS!

Μπορεί ο διευθύνων σύμβουλος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, να βρίσκεται στην θέση εδώ και μια εβδομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται. Σε συνέντευξή του στο Kyoto Shimbun, ο Furukawa δήλωσε ότι θα ήθελε να δει μια συσκευή να διαδέχεται το Νintendo 3DS. Δεδομένης της δημοτικότητας της συγκεκριμένης κονσόλας, αυτό δεν θα χαρακτηριζόταν ως μια κακή κίνηση για τους θαυμαστές του 3DS. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να είναι καταστροφική σε πλαίσια και να ”κόψει” τις πωλήσεις του Nintendo Switch. Όπως και να έχει, ο Furukawa είναι το νέο πρόσωπο για τη Nintendo και ένας διάδοχος για το 3DS θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία που σημειώνει το 3DS, αλλά και την ποικιλία που υπάρχει σε παιχνίδια.

Δείτε την δήλωση-άποψη του Furukawa παρακάτω:

“Ο κ. Furukawa πιστεύει ότι η συσκευή του 3DS εξακολουθεί να έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με το Switch και δήλωσε ότι η Nintendo θα μπορούσε να εξετάσει τις δυνατότητες της, ως προς το θέμα διαδοχής για το Nintendo 3DS.”

Για την ώρα, τα πλεονεκτήματα που έχει το 3DS έναντι του Nintendo Switch είναι ασαφή, όπως επίσης και η σοβαρότητα της κουβέντας περί διαδοχής. Φυσικά, μια πιθανή εξέλιξη του Nintendo 3DS θα ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά πέφτει πάνω σε μια σημαντική ερώτηση: Θα μειώσει τις πωλήσεις του Nintendo Switch;

Ποια η δική σας γνώμη πάνω στο θέμα; Θεωρείτε πως το Nintendo 3DS θα μπορούσε να βρει τον διάδοχό του, χωρίς να υπάρχουν αμφιβολίες για το Switch; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Google Pixel XL 2: Περνάει από το GFXBench και εντυπωσιάζει