Νύξεις για νέο trailer του Halo Infinite από τον Joseph Staten

Έπειτα από το πρώτο, ίσως, αμφιλεγόμενο gameplay trailer που είδαμε στην παρουσίαση του Halo Infinite και μετά από μία πολύμηνη αναμονή για νέο υλικό, ο Joseph Staten κάνει νύξεις για ένα νέο trailer μέσα στον μήνα.

Η 343 Industries δήλωσε πρόσφατα πως σκοπεύει να μοιραστεί νέο trailer σύντομα, όμως δεν ξέραμε πως το “σύντομα” θα είναι αυτή την εβδομάδα, πόσο μάλλον με το tweet του ίδιου του Staten που ακολούθησε λίγο αργότερα.

Όπως βλέπετε και στο poll του Staten, το “117” έχει υπερψηφιστεί, και για όσους δεν το κατάλαβαν, ο αριθμός “117” είναι μία αναφορά στο “John 117” όπου αποτελεί και το όνομα του Master Chief.

To Halo Infinite δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση όταν κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο (τουλάχιστον όσων αφορά τον τεχνικό του τομέα) με αποτέλεσμα να προβληματίσει τους φαν αλλά και να γεννήσει το γνωστό πλέον meme του Craig the Brute.

Όμως όλοι ξέρουμε (άσχετο αν τα memes είναι όντως ξεκαρδιστικά) πως ο Craig the Brute αλλά και όλα τα υπόλοιπα τεχνικά προβλήματα που είχε η πρώτη παρουσίαση δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκονται (τουλάχιστον σε αφθονία) στην κυκλοφορία του τίτλου.

Βέβαια καμία επίσημη πληροφορία, όσων αφορά την κυκλοφορία του Halo Infinite, δεν είναι ακόμα γνωστή. Όμως ένας ηθοποιός που συμμετείχε στο παιχνίδι, ισχυρίστηκε πως το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει μέχρι τον Νοέμβριο του 2021 και, όπως ανακοίνωσε και η ίδια η Microsoft, θα είναι day one στο Xbox Series X|S.

Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!