Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Nothing Phone (1): Θα έρθει με design που… θα συζητηθεί

Η εταιρεία Nothing πρόσφατα αποκάλυψε τον σχεδιασμό του πρώτου της smartphone με ονομασία Nothing Phone (1). Μοιάζει εξαιρετικά εντυπωσιακό και διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής αφού θα κυκλοφορήσει με διάφανη πλάτη και φωτιζόμενες λωρίδες.

Πλέον, το Nothing Phone (1) εμφανίζεται σε βίντεο από τον Rafael Zeier και τον Das Kann Was και εμείς βλέπουμε πολύ καλύτερα όλες τις πτυχές του.

Η συσκευή είναι μεταλλική και επίπεδη με τις γραμμές που φωτίζουν στο πίσω μέρος να βρίσκονται γύρω από την κάμερα, δίπλα από αυτή αλλά και στο κάτω μέρος της πλάτης. Το κουμπί ενεργοποίησης βρίσκεται στα δεξιά και τα κουμπιά έντασης στα αριστερά. Στο κάτω μέρος βρίσκουμε τη θύρα USB-C για τη φόρτιση, το μικρόφωνο και το ένα ηχείο.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν τα φώτα στο πίσω μέρος θα αναβοσβήνουν μόνο στις ειδοποιήσεις ή και σε άλλες λειτουργίες όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης ή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Το Nothing Phone (1) θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Ιουλίου και περιμένουμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τις επόμενες ημέρες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

 

Πηγή