Το Nokia 6 (2018) εμφανίζεται σε φωτογραφίες

Το Nokia 6 (2018) πιστοποιήθηκε στην ΤΕΝΑΑ της Κίνας, κάτι που αποτελεί το πρώτο βήμα πριν μία συσκευή πάρει το δρόμο της για κυκλοφορία στη χώρα.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου smartphone που να συνοδεύουν την πιστοποίηση αλλά υπάρχουν οι πρώτες φωτογραφίες που (αν είναι έγκυρες) μας δείχνουν αρκετά για το πώς περιμένουμε να είναι η το Nokia 6 που θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά. Ο λόγος που θεωρούμε πως πρόκειται όντως για το Nokia 6 (2018) είναι επειδή και το περσινό μοντέλο πέρασε από την ίδια διαδικασία την αντίστοιχη  εποχή πέρυσι, με την κυκλοφορία του “original” Nokia 6 να γίνεται μέσα στον Ιανουάριο του 2017.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάμε για μία συσκευή με aspect ratio 18:9 και μικρά bezels. Από τη στιγμή που τα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης είναι μικρά, δεν υπάρχει χώρος για μπροστινό κουμπί άρα ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταφέρεται πίσω, κάτω από την μονή κάμερα όπως δείχνουν και οι εικόνες. Στο μπροστινό μέρος έχει τοποθετηθεί το ακουστικό, η selfie κάμερα αλλά και το logo της Νokia, όλα στο επάνω μέρος. Αν και είναι δύσκολο να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες το υλικό της συσκευής, το πιθανότερο είναι να μιλάμε για μεταλλική κατασκευή. Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες το θέλουν με 5.5 ίντσες οθόνη, επεξεργαστή τον μεσαίας κατηγορίας Snapdragon 630 και μνήμη RAM 4GB. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος να είναι στα 32GB αλλά όλα αυτά παραμένουν φήμες οπότε θα έπρεπε να κρατάμε αρκετές επιφυλάξεις.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
H PC έκδοση του Enslaved: Odyssey to the West στο Steam