Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Η Nissan παρουσιάζει ένα GT-R μοντέλο που μπορείτε να οδηγήσετε με το DualShock 4 Controller του PS4

Η Ιαπωνική εταιρία αυτοκινήτων, Nissan, φανερώνει την συνεργασία της με το PlayStation και ενώνουν το gaming με την αληθινή οδήγηση.

Πολλοί από εσάς είστε σίγουρα συνηθισμένοι στην οδήγηση ενός Nissan GT-R με DualShock 4, στο γνωστό Gran Turismo Sport, ΑΛΛΆ η Nissan πάει την όλη εμπειρία ένα βήμα παραπέρα.

Προσφάτως δημοσίευσαν ένα video με τον νικητή του πρώτου GT Academy, Lucas Ordoñez, δείχνοντας πως ακριβώς μετέτρεψαν ένα GT-R από ένα ονειρικό sport αμάξι, σε ένα πανάκριβο ραδιο-κινούμενο παιχνίδι που ελέγχεται μέσω του χειριστηρίου της Sony, και όλο αυτό μέσα σε 6 μόλις εβδομάδες.

Στα τεχνικά λοιπόν, το παρόν αμάξι ελέγχεται μέσα του χειριστηρίου και όλες οι κινήσεις γίνονται μέσα από υδραυλικά πιστόνια τα οποία είναι ικανά να ασκήσουν πολύ μεγαλύτερη πίεση από αυτή που μπορεί ο άνθρωπος. Εννοείται πως η πίεση ελέγχεται ανάλογα με το βάθος του πατήματος του εκάστοτε κουμπιού/μοχλού και πάνω στο light bar του χειριστηρίου αναγράφεται φωτιζόμενη η υπάρχουσα ταχύτητα.

Χωρίς να προκαλεί έκπληξη, η διακόσμηση του αμαξιού είναι βγαλμένη μέσα από παιχνίδι, αφού φέρει πολλά logo και επιγραφές του PlayStation και του Gran Turismo Sport.

Μπορείτε να δείτε κάτω τα video με την σχεδίαση του αμαξιού:

Τι άλλο να περιμένουμε από την Nissan;  Μήπως σε λίγο θα οδηγάμε κανονικά αμάξια για διασκέδαση;  Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!