Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Nintendo Switch: Αναβαθμίσεις και απογοητεύσεις με την δυνατότητα Video Capture

Η Nintendo έφερε στις 18 Οκτωβρίου την καινούρια αναβάθμιση του Switch από την έκδοση 3.0.2 στην έκδοση 4.0.0 βάζοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά με ποιο σημαντικό το ακόλουθο: Την δυνατότητα να κάνεις βίντεο Capture.

Για να τραβήξετε gameplay βίντεο, κρατήστε πατημένο το κουμπί Capture κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα προηγούμενα τριάντα δευτερόλεπτα θα αποθηκευτούν στο Άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να “τριμάρετε” την αρχή και το τέλος κάθε κλιπ, και να το δημοσιεύσετε στο Facebook και στο Twitter.

Από τις 18 Οκτωβρίου του 2017, αυτό το χαρακτηριστικό είναι συμβατό με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS και Splatoon 2.

Τα βίντεο είναι σε ανάλυση 1280×720 στα 30 καρέ. Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο είναι μικρά σε μέγεθος, κάτι που αρμόζει σε ένα σύστημα με αρκετά μικρή εσωτερική μνήμη.

Μοιάζουν ικανοποιητικά και αρκετά καλά για facebook, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο για κάποιον που θέλει να φτιάξει αναλυτικό οδηγό σε ένα παιχνίδι και να το αναρτήσει στο YouTube. Γι αυτούς είναι μονόδρομος μια εξωτερική κάρτα Capture.

Απρόσμενα, η κοινότητα βρήκε ότι μετά την αναβάθμιση, εάν συνδέσεις στις USB της βάσης του Switch ακουστικά ή μεγάφωνο το σύστημα συνήθως τα αναγνωρίζει και τα αξιοποιεί.
Αν και το Switch δεν σχεδιάστηκε τουλάχιστον με AUX για μεγαλύτερα ηχεία απευθείας από την πηγή, τουλάχιστον τώρα μπορεί κάποιος να αγοράσει εκείνα τα USB ακουστικά με μικρόφωνο που ήθελε για να παίζει άνετα σπίτι του.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.