Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

[Φήμη] Το Nintendo NX ισοδύναμο με Xbox One, παρουσίαση στην CES 2016

Με μόλις λίγες μέρες μακρυά απο το 2016, οι φήμες για την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo με κωδική ονομασία NX έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Έχοντας αρχικά ανακοινωθεί απο τον προηγούμενο πρόεδρο της εταιρίας, Satoru Iwata, η Nintendo μέχρι τώρα δεν έχει μοιραστεί κάτι μαζί μας και αρνείται να σχολιάσει. Ίσως όμως όλα αυτά να αλλάξουν σύντομα, κατά τη διάρκεια της Consumer Electronics Show (CES) 2016 στο Las Vegas.

Σύμφωνα με μια νέα φήμη, θα γίνει παρουσίαση του Nintendo NX κατά τη διεξαγωγή της CES 2016, φυσικά πίσω απο “κλειστές πόρτες“. Βάση πληροφοριών της πηγής λοιπόν, third-party εταιρίες είναι καλεσμένες να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου συστήματος όπου και θα δείξουν τις ικανότητες της κονσόλας. Αξίζει να αναφέρουμε πως κάτι τέτοιο δεν είναι πρωτόγνωρο για τη Nintendo, καθώς στην CES 2012 παρουσίασε το WiiU με αντίστοιχο τρόπο.

nx

Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει πως, απο τεχνικής άποψη και δύναμης του υλικού, το Nintendo NX θα κυμένεται στα ίδια επίπεδα με το Xbox One της Microsoft. Για το υβριδικό σύστημα που ακούγαμε αρκετό καιρό τώρα, δεν έγινε κάποια σχετική αναφορά. Αν όντως ισχύει η παρουσίαση κατά την CES 2016, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κυκλοφορία της κονσόλας μέσα στο 2016!

Εσείς θα θέλατε να δείτε μια νέα κονσόλα απο τη Nintendo, ή είστε απο τα άτομα που δεν πρόλαβαν ακόμη να χαρούνε το WiiU τους;