Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Νεα skins για wards στο League of Legends

Τα προηγούμενα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά, η Riot μας εξέπληξε με τα 2 skins που έβγαλε για εκείνη την εποχή. Τα skins αυτά όμως δεν ήταν για κάποιον champion, αλλά για τα wards, ναι! τα sight wards και vision wards είχαν πλέον skin, που σε έκανε λίγο διαφορετικό από τους υπολοίπους, ειδικά στον ρόλο του support.

3ff01deeb8f82d3dl

Δύστυχος όμως τα skins αυτά δε κρατήσανε πολύ καιρό, με το που τελείωσε η περίοδος των γιορτών, τα βγάλανε από το παιχνίδι. Τώρα η Riot επιστρέφει με 3 καινούργια skins για τα wards με θέμα 3 αγαπημένους champions, και ένα που θα βγει όταν τελειώσει η σεζόν, το “victorious ward skin“. Τα skins θα έχουν την παρακάτω μορφή, θαυμάστε τα:

Soraka Ward Lux Wards Draven WardWDLSssΠιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να τα δούμε από κοντά, και όλοι ελπίζουμε να τα βγάλουν στην αγορά όσο το συντομότερο δυνατόν.

Τα 640RP, απ’ όσο ξέρουμε μέχρι τώρα, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά με με το αντίτιμο των 640RP και θα είναι ΜΟΝΙΜΑ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμη σε στάδιο beta και η τιμή μπορεί να διαφέρει με αυτό που θα δούμε τελικά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορεί να δείτε το πως φαίνονται μέσα στο παιχνίδι.

Και καλή διασκέδαση.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!