Η Nintendo ανακοίνωσε νέο μοντέλο του αρχικού Switch

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις η Nintendo

Την περασμένη εβδομάδα η Nintendo ανακοίνωσε την αποκλειστικά φορητή και φθηνότερη έκδοση της βασικής της κονσόλας, το Switch Lite.

Η Nintendo δεν ξέχασε όμως και το αρχικό Switch και αποκάλυψε ότι ένα νέο μοντέλο, με αριθμό HAC-001(-01), θα μπει σύντομα σε παραγωγή. Η «μεγάλη» διαφορά που εντοπίζεται αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που πλέον στο καινούριο μοντέλο θα διαρκεί από 4,5 μέχρι 9 ώρες. Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η κονσόλα θα τρέχει το Zelda: Breath of the Wild για 5,5 ώρες με μία φόρτιση.

Συγκριτικά όλες οι εκδόσεις του Switch όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Όπως βλέπετε, το αρχικό Switch είναι αυτό με τη μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός να δούμε εάν διαθέτει και άλλα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ή τουλάχιστον το νέο revision του επεξεργαστή Tegra X1, κάτι το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα αυξημένες επιδόσεις αλλά ίσως προκύπτει από εκεί η αυξημένη διάρκεια ζωής. Το νέο revision του επεξεργαστή άλλωστε είναι κατασκευασμένο σε λιγότερα νανόμετρα και είναι λιγότερο ενεργοβόρος με τις ίδιες επιδόσεις.

Το ανανεωμένο Switch αναμένεται στην Ευρώπη στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Το The Outer Wolds δε θα είναι PS4 Pro Enhanced