Νέο 5λεπτο gameplay video για το God of War |Video|

Όπως έχουμε ξαναπεί όσο πλησιάζει η επίσημη κυκλοφορία του God of War η Santa Monica Studio θα μας “βομβαρδίζει” με διάφορα videos που θα δείχνουν λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι της σειράς. Αυτή την φορά το PS Underground μας κάνει μια μικρή βόλτα στον κόσμο του νέου God of War.

To video ξεκινάει με τον Kratos να κάνει “τουλούμι στο ξύλο” ένα troll που φαίνεται εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα.  Ο developer που μιλάει στο video μας λέει ότι το κάθε troll που θα συναντάμε έχει το δικό του μοναδικό όνομα και τις δικές του ξεχωριστές δυνάμεις που τις δανείζονται από ιστορίες της Νορβηγικής Μυθολογίας. Στην συνέχεια βλέπουμε πολλές και διάφορες τοποθεσίες του παιχνιδιού αλλά και κάποια απλοϊκά puzzles που θα λύνουμε με την βοήθεια του Leviathan Axe. Επίσης βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο ανοίγει πλέον τα περίφημα σεντούκια ο Kratos και που αυτήν την φορά δεν χρειάζονται το spamming κάποιου κουμπιού. Τέλος, παρατηρούμε και κάποια αντικείμενα που βρίσκουμε μέσω του συστήματος looting που εμφανίζεται στο νέο God of War. Για τους λάτρεις το λεπτομερειών να πούμε ότι το video καταγράφηκε κατευθείαν από ένα PS4 Pro.

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το νέο Recap της εβδομάδας στο οποίο σχολιάζουμε όλα τα νέα και τα δικά σας #lootoftheday.

To God of War κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου αποκλειστικά για PS4.

Πως σας φαίνονται οι νέες εικόνες από το God of War; Το περιμένετε όσο και εμείς; Πείτε μας την γνώμη σας παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Microsoft Lumia 535 Hands On