Νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους στο επερχόμενο Jump Force

Στο τελευταίο update του Jump Force που έγινε, φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους μερικοί ακόμα αγαπημένοι χαρακτήρες του κοινού οι οποίοι είναι ο Piccolo και ο Cell, στο roster, καθώς και οι Himura Kenshin και Makoto Shishio από το Rurouni Kenshin. Η συμπερίληψη του Rurouni Kenshin φημολογήθηκε όχι πολύ καιρό πριν, όμως, ήταν αβέβαιη η συμμετοχή του στο παιχνίδι λόγω της διαμάχης που έχει με την Shonen Jump ο δημιουργός του manga.

Οι Kenshin και Shishio φαίνονται σχεδόν ίδιοι όπως και στο anime. Φαίνεται να υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για τις ικανότητες που χρησιμοποιούν οι Kenshin και Shishio στο επερχόμενο παιχνίδι. Φαίνεται ακόμα πως ο Himura έχει μερικές ειδικές ικανότητες ταχύτητας, που θυμίζουν το anime. Ο Shishio, βέβαια, φέρνει στο προσκήνιο τις κινήσεις του  οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την φωτιά.

Όσο για τους Piccolo και Cell είμαστε σίγουροι για την εμφάνισή τους, διότι τους είδαμε μέσα σε leaked φωτογραφία από το roster του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τις κινήσεις τους, αλλά επειδή και οι δύο έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια στο παρελθόν, μπορούμε να φανταστούμε πάνω κάτω το playstyle τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς.

Φήμες θέλουν ακόμα να κάνει την εμφάνισή του και ο Ryuk στο επερχόμενο Jump Force, από την πολύ-αγαπημένη anime σειρά Death Note.

To Jump Force θα είναι διαθέσιμο ως προς αγορά στις 19 Φεβρουαρίου 2019 για PC, Xbox One και PS4.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο anime fighing game Jump Force; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Πιθανή παρουσίαση του Red Dead Redemption HD στο PlayStation Meeting