Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

Νέο βίντεο από το The Callisto Protocol έρχεται να αποδείξει γιατί το αναμένουμε πολύ!

Δράση και τρόμος μαζί στο νέο trailer

Η ομάδα ανάπτυξης του The Callisto Protocol., Striking Distance και η εκδότρια εταιρεία Krafton αποκάλυψαν ένα νέο teaser για το επερχόμενο παιχνίδι τρόμου!

Με τον ευφάνταστο τίτλο «επίσημο τρέιλερ έναρξης στο Ηνωμένο Βασίλειο», περιέχει πολλή δράση σε λιγότερο από δύο λεπτά , τα περισσότερα από τα οποία έχουμε δει στο παρελθόν αλλά μερικά θα είναι νέα για όσους παρακολουθούν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε τρομακτικό του δευτερόλεπτο του παρακάτω:

Το trailer περιλαμβάνει επίσης το αποκλειστικό τραγούδι Lost Again του Kings Elliot και επιβεβαιώνει ότι το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του παιχνιδιού, The Callisto Protocol: Helix Station, είναι επίσης διαθέσιμο, μαζί με το τελευταίο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ Engineering Horror.

Το The Callisto Protocol διαδραματίζεται στο νεκρό φεγγάρι του Δία Callisto το έτος 2320 και δίνει στους παίκτες τον ρόλο του Jacob Lee, ενός κρατούμενου στη φυλακή Black Iron. Πρωταγωνιστούν ο Josh Duhamel ως Lee, η Karen Fukuhara ως Dani Nakamura και ο Sam Witwer ως Leon Ferris. «Όταν ένα μυστηριώδες ξέσπασμα ρίχνει το φεγγάρι στο χάος, ο Jacob πρέπει να αντιμετωπίσει τους πιο σκοτεινούς φόβους του για να νικήσει τα αιμοδιψή πλάσματα που τον καταδιώκουν καθώς ξετυλίγει τα σκοτεινά μυστήρια στην καρδιά της ισχυρής United Jupiter Company», αναφέρει η Striking Distance.

Η Striking Distance ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ιαπωνική έκδοση του επερχόμενου διαστημικού τρόμου The Callisto Protocol ακυρώθηκε. Αυτό οφείλεται στο βίαιο περιεχόμενο του παιχνιδιού, που σημαίνει ότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μια ηλικιακή βαθμολογία με το CERO (το αντίστοιχο της Ιαπωνίας του PEGI στην Ευρώπη και του ESRB στη Βόρεια Αμερική). Ο προγραμματιστής έχει δηλώσει ότι όσοι προπαρήγγειλαν αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων για την αγορά τους.

Το The Callisto Protocol κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου 2022 σε κονσόλες PlayStation, Xbox προηγούμενης και νέα γενιάς αλλά και PC.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!