Νέο update για τα Galaxy S20 βελτιώνει την κάμερα

Κυρίως επωφελείται το S0 Ultra

Καινούρια μέρα, καινούριο camera update από τη Samsung για τη σειρά Galaxy S20 που υπόσχεται να βελτιώσει την απόδοση των συσκευών στην αυτόματη εστίαση.

Τα Galaxy S20 και S20+ πλέον μπορούν να “κλειδώνουν” τα αντικείμενα και να εστιάζουν πιο γρήγορα καθώς ο χρήστης κινεί το κινητό του. Επιπλέον, δόθηκε και το πιο πρόσφατο security patch, αυτό του Μαΐου.

Το Galaxy S20 Ultra παίρνει μαζί με το συγκεκριμένο patch και μία λειτουργία Close-Up Zoom που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο ώστε να βελτιώνει την απόδοση της εστίασης σε αντικείμενα κοντινής εμβέλειας. Προηγουμένως υπήρχαν παράπονα από χρήστες που δεν μπορούσαν να φωτογραφίσουν αντικείμενα σε απόσταση 10 εκατοστών και κάτω.

Μία επιπλέον βελτίωση φαίνεται ότι έρχεται και στην ποιότητα του Night mode ενώ το Ultra μοντέλο βελτιώνεται τόσο στην ποιότητα του ήχου από τα ηχεία, όσο και στην απόκριση του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το build έχει ονομασία G98*NKSU1ATE6 και μέγεθος περίπου 440MB. Tο roll out έχει ξεκινήσει από την Νότια Κορέα και τμηματικά θα αρχίσει να δίνεται και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

Πηγή

More Stories
Διέρρευσαν οι ειδικές εκδόσεις και τα box arts του Shadow of the Tomb Raider