Νέο trailer του God of War φανερώνει το Customization που συναντούμε πρώτη φορά!

Το God of War βρίσκεται λίγες ημέρες πριν τα ράφια των καταστημάτων και η Sony μπαίνει στην τελική ευθεία προώθησης του τίτλου.

Στο νέο trailer λοιπόν που έγινε διαθέσιμο μέσα από το επίσημο κανάλι του PlayStation βλέπουμε τα Skill Trees για το τσεκούρι του Kratos, τη μάχη σώμα με σώμα ακόμα και για τον γιο του Atreus. Οι επιλογές είναι πολλές και πρώτη φορά συναντούμε σε παιχνίδι God of War τέτοιου είδους Customization.

Το God of War αναμένεται στις 20 Απριλίου αποκλειστικά για το PS4. Πως σχολιάζεται το Customization του παιχνιδιού;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

  1. Για το πρώτο βίντεο με το GoW. Σαν άτομο που δεν είχε ποτέ PS για να παίξω τα προηγούμενα και πήγα κατευθείαν στο 4. Το περιμένω πως και πως, έχοντας προπαραγγείλει την collector’s.

    Για το δεύτερο βίντεο με τις φήμες περί PS5. Αν είχα ένα ευρώ για την κάθε φορά που έλεγες την λέξη ‘έτσι’ θα είχα προ παραγγείλει και αυτό.(πλάκα)!
    Έχω να πάιξω πάρα πολλά παιχνίδια στο ps4, έχοντας και μόνιμα το ps plus, που σημαίνει ότι και αύριο να έβγαινε, δεν θα το ακουμπούσα, μέχρι να τα έπαιζα όλα. Αυτό μπορεί να είναι και καλό, γιατί όπως λες μπορεί να βγει καμιά “Pro” version και του 5, οπότε θα πάω κατευθείαν εκεί, αν το αξίζουν οι αποκλειστικότητες εννοείται.

More Stories
Έρχεται στις κονσόλες μας το BlazBlue: Central Fiction