Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Νέο trailer και πληροφορίες για το Evasion που έρχεται σε PlayStation VR και PCVR

Σε λίγες ημέρες στις 9 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το Evasion από την Archiact, ένα Sci-fi First Person Shooter με υποστήριξη Αim Controller και δυνατότητα Online Co-op για όλο το Story Mode. O Developer μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες και κάποια tips και θα σας τα αναρτήσουμε και εδώ. Tο Εvasion θα έχει ένα Story Mode που θα μπορούμε να το παίζουμε και Co-Op Online. Ο άλλος παίκτης θα  μπορεί να μας κάνει Join στα διάφορα Missions. Δε θα υπάρχει Server αλλά αντιθέτως το Co-op θα είναι με σύνδεση Peer to Peer. Φυσικά και θα μπορούμε να παίζουμε και Offline το Evasion εφόσον το επιθυμούμε.
To Evasion Μας υπόσχεται έντονη δράση και θα υπάρχουν 4 Classes να διαλέξουμε με διαφορετικά abilities, όπλα και Playstyles το καθένα. Χαρακτηριστικό κάθε Class εκτός του οπλισμού του και των ιδιοτήτων του είναι το Τether Gun που έχει άλλη λειτουργία και είναι το κλειδί για τη νίκη μας.
Τα Classes με κάποια abilities και χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:

  • O Surgeon που θα μπορεί και να κάνει Heal μέσω του Tether Gun και να στέλνει αρνητικά Buffs στους εχθρούς
  • Η Striker που θα είναι γρήγορη και θα έχει ασπίδα που ανακλά εχθρικά πυρά
  • Ο Warden με το βαρύ Amor, την ασπίδα του και το Tether Gun που θα μοιράζει Damage Resistance.
  • H Engineer που με το Tether της βελτιώνει τα όπλα των συμπακτών ή λειτουργεί σαν Gravity Gun για τους εχθρούς.

Οι εχθροί μας που λέγονται Optera αναμένονται να είναι ανελέητοι και να μας εκτοξεύουν Βarrage εχθρικού πυρ για αυτό η συνεχής κάλυψη στο φυσικό περιβάλλον είναι αναγκαία. Προφανώς και πρέπει να κινούμαστε συνέχεια και να μη προτιμάμε να μένουμε στάσιμοι αφού και από το Trailer φαίνεται ότι πολλοι Optera έχουν το πλεονέκτημα του High Ground μιας και πολλοί πετάνε. Παίρνοντας τα διάφορα Power cores (ώστε το Blaster μας να έιναι Full Powered σε 3 levels) θα μπορούμε να εκτελούμε τις Ultimate επιθέσεις μας που θα λέγονται Surge Attacks και θα αποδεκατίζουν πολλούς Optera μαζί. Tα Surge Αttacks μόλις τα ενεργοποιούμε κρατάνε λίγη ώρα, αδειάζουν το όπλο μας και είναι το κλειδί για την υπεροχή μας στα διάφορα Bosses. Tα διάφορα Classes έχουν αλλή χρηστικότητα και οι διάφοροι συνδυασμοί μεταξύ τους θα φέρουν ποικιλία και αλλαγή στρατηγικής. Τέλος ο ήχος πέρα από ένα υποσχόμενο ωραίο soundtrack θα παίζει ρόλο καθώς θα προδίδει τους Optera.

Μπορεί το Trailer να μας δείχνει παρόμοια στεγνά περιβάλλοντα τύπου Farpoint αλλά το όλο Concept οταν διαβάζεται δείχνει να προσφέρει διασκέδαση και έντονες στιγμές. Ίσως να έχουμε το νέο Killer App για το Virtual Reality. To Evasion θα έρθει και σε PCVR εκτός από PlayStation VR στις   9 Οκτωβρίου. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!